x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

20 Aug 2006   •   00:00

Handbal - Grupa accesibila la play-off Euro 2008

Reprezentativa de handbal masculin a Romaniei va face parte din grupa a treia a preliminariilor Campionatului European din 2008, alaturi de echipele Letoniei, Bulgariei si Georgiei, s-a stabilit in urma tragerii la sorti ce a avut loc, ieri, la Innsbruck. Meciurile se vor disputa in sistem tur-retur. Primele doua clasate din grupele cu patru echipe se vor califica in play-off-ul pentru Campionatul European din 2008, meciurile fiind programate la 9/10 iunie, respectiv 16/17 iunie 2007. Din celelalte doua grupe se vor califica echipele de pe prima pozitie.

Kaiac-canoe / Inca un echipaj in finala

Echipajul romanesc masculin de canoe-4 s-a calificat in finala probei de 200 de metri, dupa ce a ocupat locul trei in seria a II-a a calificarilor, ce au avut ieri, in cadrul Campionatelor Mondiale de kaiac-canoe de la Szeged. Loredan Popa, Constantin Popa, Gabriel Talpa si Silviu Simioncencu vor concura azi in finala.

Rugby - Noua Zeelanda a castigat Tri Nations

Echipa nationala de rugby a Noii Zeelande a castigat pentru a saptea oara in istorie Turneul celor trei Natiuni, dupa ce a invins, ieri, la Auckland, cu scorul de 34-27 (11-20), reprezentativa Australiei, in etapa a sasea a competitiei. Noua Zeelanda si-a adjudecat trofeul cu trei etape inainte de finalul competitiei.

×
Subiecte în articol: sport