x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

12 Iul 2006   •   00:00
FC ARGES. Antrenorul Giuseppe Giannini il doreste in Trivale pe fundasul central grec Panagiotis Giannopoulus. Acesta are 34 de ani si a jucat ultima oara la Panionios Atena. Daca va ajunge la o intelegere cu pitestenii, jucatorul elen ar putea debuta azi in meciul amical pe care "violetii" il vor sustine cu Universitatea Craiova la Brasov, pe stadionul Metrom.

SPORTUL. Directorul Scolii Federale de Antrenori din cadrul FRF, Mircea Radulescu, a declarat ca noul director tehnic al Sportului Studentesc, Grigore Sichitiu, nu detine licenta Pro, dar a precizat ca poate sta pe banca echipei din Regie in sezonul urmator. "Sichitiu are categoria I a vechiului sistem, deci cea mai inalta, asa ca nu are nevoie de licenta Pro. Dar in iarna va trebui sa-si depuna dosarul si sa urmeze cursul Pro, pentru ca in sezonul 2007-2008 nu va mai putea sta pe banca in Liga I", a explicat Radulescu.

FC NATIONAL. Litigiul privind situatiile contractuale ale jucatorilor bancari Abiodun si Srhoj a fost amanat pentru saptamana viitoare, la cererea gruparii din Cotroceni. "CSJ a acordat termen o saptamana pentru ca impresarul Marcel Popescu sa aduca probe. El dirijeaza acest conflict. In loc sa trimita actele catre CSJ a FRF, el le trimite la Comisia juridica a LPF. E clar ca au dat acest termen ca sa scape de o povara pana la schimbarea comisiilor", a declarat presedintele bancarilor, Constantin Iacov.

AUXERRE. Atacantul roman Daniel Niculae (foto) a spus ca vrea sa inscrie primul sau gol pentru formatia franceza in meciul cu Farul Constanta. Echipa tehnicianului Jean Fernandez va intalni formatia de pe litoral sambata, 15 iulie, in turul 3 al Cupei UEFA Intertoto. "Nu pot sa le promit suporterilor rapidisti ca voi inscrie, dar sper ca primul meu gol sa il marchez sambata. Cu toate acestea, important e sa obtinem victoria, nu sa marchez eu", a declarat fostul atacant al Rapidului.

MASURI - Zidane va fi anchetat de FIFA
FIFA a anuntat ieri ca va deschide o ancheta disciplinara impotriva lui Zinedine Zidane, dupa ce acesta l-a lovit cu capul in piept pe Marco Materazzi. In schimb, in urma unui sondaj de opinie a reiesit ca 61% dintre francezi l-au iertat pe Zizou, iar peste 50% au precizat ca ii inteleg reactia.

FRANTA - Confirmare Federatia Franceza de Fotbal a decis ca Domenech sa ramana selectioner. Antrenorul, plecat in vacanta, nu a fost la reuniunea Consiliului Federal. "Momentan sunt deceptionat, iar viitorul meu nu are nici o importanta", a spus el.

CONFLICT - Materazzi explica Materazzi a recunoscut ca l-a insultat pe Zidane pentru ca francezul a fost "arogant": "L-am tinut de tricou cateva secunde, s-a intors catre mine, m-a privit cu aroganta si mi-a vorbit ironic: «Daca vrei neaparat tricoul meu, ti-l voi da".

ITALIA - Amanare Italienii va trebui sa mai astepte cateva zile pentru a afla daca Marcello Lippi ramane la nationala. Intalnirea dintre selectioner si oficialii Federatiei Italiene de Fotbal, care ar fi trebuit sa aiba loc ieri, a fost amanata.
×
Subiecte în articol: sport