x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

09 Iul 2006   •   00:00

FC Vaslui - Multescu cauta fotbalisti


Gheorghe Multescu incearca sa transfere patru fotbalisti la FC Vaslui: Dorin Radoi (Pandurii), Laurentiu Rus (Liberty Salonta) si mexicanii Diego Velasquez si Adriano Colorado. Din echipa din sezonul trecut, la Vaslui au mai ramas doar Marius Croitoru, Jovanovic, Buhus si Cornea. Tot la Vaslui sunt asteptati sa ajunga Eduard Stancioiu, Florin Croitoru si Catalin Multescu.

Kuweit - Stoichita este optimist


Inaintea meciului cu Australia, programat in august, la Sydney, Mihai Stoichita crede ca echipa Kuweitului, pe care o pregateste, are sanse sa invinga Australia si sa se califice la Cupa Asiei 2007. "Australia este o echipa asemanatoare ca stil cu Anglia, jucand cu mingi lungi si in forta. Au un lot valoros, cu jucatori polivalenti. Am incredere ca voi obtine un rezultat favorabil", a declarat Stoichita.

FC National - Turneu in Austria


"Bancarii" au plecat in Austria, la Pressbaum, loc unde vor efectua un stagiu de pregatire. Intre 9 si 21 iulie, elevii lui Marin Duna vor disputa si cateva jocuri amicale, adversari fiind SC Neusiedl (10 iulie, liga a III-a Austria), FC Brunn (13 iulie, Liga 1, Cehia), Corona (16 iulie, liga 1, Polonia) si cu divizionara secunda austriaca TSV Hartberg, la 19 iulie.

×
Subiecte în articol: sport