x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

08 Iul 2006   •   00:00
INTERTOTO. Aflata de o saptamana in Bulgaria, intr-un stagiu de pregatire, Farul Constanta va disputa maine, ora 20.30, returul meciului din cadrul Cupei UEFA Intertoto, cu Lokomotiv Plovdiv. Echipa pregatita de Momcilo Vukotic va disputa acest joc la Sofia, pe stadionul Vasil Levski. Meciul tur a fost castigat de "marinari" cu scorul de 2-1. Invingatoarea acestei duble manse isi va disputa calificarea in Cupa UEFA contra francezilor de la Auxerre.

HANDBAL. Ljubomir Obradovic l-a inlocuit pe Omer Aihan la conducerea echipei de handbal masculin HCM Constanta. In varsta de 52 de ani, tehnicianul sarb a devenit campion mondial in 2001, la Atena, cu reprezentativa Serbiei-Muntenegru. "Stiu ca romanii sunt semifinalisti ai Cupei Cupelor, ca vor performanta. Am un lot foarte bun si cred ca vom bucura suporterii cu performante", a declarat Obradovic dupa ce a semnat contractul pe doi ani.

DINAMO. Dinamo va juca in aceasta seara, de la ora 20:00, cel mai important meci al stagiului de pregatire din Franta, trupa lui Mircea Rednic (foto) intalnind pe Olympique Marseille. Adversara "cainilor" din turul 1 preliminar al Cupei UEFA, maltezii de la Hibernians, au invins joi seara, cu 3-2, campioana Birkikara, in Euro Cup Challenge, o competitie care reuneste primele trei echipe din Malta.

DONATIE. Maratonul Stafeta Carpatilor, organizat de Compania DHL pe traseul Predeal - Paraul Rece - Rasnov - Poiana Brasov, si-a indeplinit scopul. Fondurile, in valoare de 11.000 de euro, vor merge catre Asociatia Noi Orizonturi - Familia, au fost stranse ca urmare a achitarii taxei de participare de catre cei peste 500 de concurenti, dar si cu ajutorul unor companii care au decis sa doneze sume suplimentare.

×
Subiecte în articol: sport