x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

04 Iul 2006   •   00:00
"U" CRAIOVA. Jucatorii australieni Michael Baird si Josh Mitchell nu s-au putut intoarce din turneul din Austria impreuna cu echipa, deoarece nu au primit viza de intrare in Romania. Cei doi fotbalisti au ramas in Austria, acolo unde se vor pregati sub comanda antrenorului secund Daniel Mogosanu. La 8 iulie, ei vor pleca direct in Germania unde vor face jonctiunea cu restul delegatiei pentru cel de-al doilea turneu al Universitatii. In acest stagiu de pregatire, echipa olteana are programate mai multe jocuri amicale, primul urmand sa aiba loc la 9 iulie, cu FC Bruges.

CAMPIONAT. Astazi va avea loc, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, stabilirea programului editiei 2006-2007 a campionatului. Incepand din acest sezon, denumirea competitiei va fi Liga I, o alta noutate fiind revenirea la sistemul competitional cu 18 echipe. La sfarsitul campionatului, vor retrograda echipele clasate pe locurile 15-18, in timp ce primele doua clasate in seriile Ligii a II-a vor promova.

FORMULA 1. Pilotul german Michael Schumacher (foto) a castigat Marele Premiu al SUA, care a avut loc pe circuitul de la Indianapolis. Schumacher a fost urmat de coechipierul sau de la Ferrari, brazilianul Felipe Massa. S-au mai clasat in puncte Giancarlo Fisichella (Renault), Jarno Trulli (Toyota), Fernando Alonso (Renault), Rubens Barrichello (Honda), David Coulthard (Red Bull-Ferrari) si Vitantonio Liuzzi (Toro Rosso). In clasamentul general al pilotilor conduce Alonso, cu 88 de puncte, urmat de M. Schumacher (69p).

FC BRASOV. Aurel Sunda a fost prezentat ieri in functia de antrenor principal al divizionarei secunde, obiectivul tehnicianului fiind promovarea in Liga I. "FC Brasov vine dupa doi ani de contraperformanta si consider ca a venit timpul sa isi revina si sa ajunga pe prima scena fotbalistica", a spus Sunda la instalare.

×
Subiecte în articol: sport