x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

03 Iul 2006   •   00:00
BOX. Americanul Evander Holyfield, in varsta de 43 de ani, fost campion mondial la categoria grea, a anuntat ca va reveni in ring, la 21 de luni dupa retragere, pentru un meci contra compatriotului sau Jeremy Bates. Partida va avea loc pe 18 august, la Dallas. Holyfield, care are in palmares 38 de victorii, opt infrangeri si doua remize, este cunoscut mai ales pentru meciul cu Mike Tyson, din iunie 1997, atunci cand "Iron Mike" l-a muscat de ureche.

WIMBLEDON. In turul 3 al competitiei masculine, favoritul numarul 3, americanul Andy Roddick, a fost invins de scotianul Andy Murray, 6-7, 4-6, 4-6, croatul Ivan Ljubicici (cap de serie nr. 5) a pierdut in fata rusului Dmitri Tursunov, 7-5, 6-4, 1-6, 6-7, 2-6. Alte rezultate: Nadal (2) - Agassi (25) 7-6, 6-2, 6-4, Hewitt (6) - O. Rochus (26) 6-1, 6-4, 6-4, Baghdatis (18) - Grosjean (15) 4-6, 6-4, 6-4, 6-1. La feminin, marile favorite, frantuzoaica Mauresmo si rusoaica Sharapova, s-au calificat fara probleme, iar americanca Venus Williams a fost eliminata de sarboaica Jankovici.

POLI. Echipa lui Sorin Cartu va pleca astazi intr-un stagiu de pregatire in Austria, la Gussing, in cadrul caruia va sustine cinci meciuri amicale, dupa urmatorul program: OFK Belgrad - Serbia (5 iulie), NK Koper - Slovenia (7 iulie), NK Karlovac - Croatia (9 iulie), Levski Sofia - Bulgaria (11 iulie) si Wisla Plock - Polonia (13 iulie). Revenirea la Timisoara este programata pentru data de 14 iulie.

UTA. Noul antrenor al divizionarei A FCM UTA, Marius Lacatus, a renuntat la stagiul de pregatire centralizata pe care echipa urma sa-l inceapa astazi in Austria, preferand un cantonament montan, la Poiana Brasov. "Lotul este departe de a fi completat, iar in cazul unor veniri de jucatori straini s-ar fi pierdut foarte mult timp cu obtinerea vizelor si s-ar fi pierdut contactul cu piata interna de jucatori, aflata in plina fierbere", a declarat Lacatus.

×
Subiecte în articol: sport