x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

01 Iul 2006   •   00:00
UTA. Antrenorul Marius Lacatus a renuntat la zece jucatori, dintre care sapte erau de la Liberty Salonta, club care si-a vandut gruparii aradene dreptul de a participa la editia urmatoarea a primei divizii. Ceilalti trei fotbalisti la care a renuntat tehnicianul sunt Adrian Gaman si bacauanii Florin Petcu si Florin Ganea, toti trei aflati in probe. La cel de-al doilea antrenament efectuat sub comanda lui Lacatus au fost prezenti si trei jucatori sarbi, portarul Nikola Milojevici (Hajduk Kula) si fundasii Zeljko Kaladjici (Zemun) si Dore Zafirovici (Buducnost Titograd).

ATLETISM. Echipa feminina de atletism a Romaniei a retrogradat in a doua grupa valorica, dupa ce s-a clasat pe locul 9 la Cupa Europei, de la Malaga. Alaturi de tara noastra au mai retro-gradat Marea Britanie si Suedia, pe prima pozitie a concursului clasandu-se Rusia. Cele mai bune rezultate inregistrate de sportivele romance au fost locurile secunde ocupate de Angela Morosanu la 200 m si de Felicia Moldovan la aruncarea sulitei, precum si pozitia a treia, obtinuta de Adelina Gavrila la triplu salt. Intrecerea a fost castigata de Rusia, la feminin, respectiv Franta, la masculin.

ITALIA. Adunarea actionarilor clubului Juventus a hotarat instalarea lui Giovanni Cobolli Gigli, 61 de ani, specialist in Business Administration, in functia de presedinte al gruparii torineze. De asemenea, postul de administrator-delegat va fi ocupat de Jean Claude Blanc. Cei doi ii vor inlocui astfel pe Luciano Moggi si Antonio Giraudo, fostii oficiali ai Juventusului aflandu-se in centrul scandalului meciurilor trucate, din cauza caruia torinezii risca sa fie retrogradati.

JIUL. Antrenorul Aurel Sunda a parasit echipa, fiind nemultumit de atitudinea patronului Alin Simota, care nu l-a chemat la negocieri pentru prelungirea contractului. "Simota nu are timp de mine si in conditiile astea nu pot ramane. Daca va dori cu adevarat sa fiu antrenor la Jiul, ma va contacta", a spus Sunda. Intre timp, de pregatirea echipei se ocupa secundul Marin Tudorache.

×
Subiecte în articol: sport