x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

30 Iun 2006   •   00:00
FRF. Mircea Sandu si Ionut Lupescu au prezentat ieri proiectul noului Stadion National. Arena va fi una de cinci stele, cu 53.000 de locuri, tribune acoperite, dar fara pista de atletism. Costul total al lucarilor este estimat la 80 de milioane de euro. Cu acest stadion, Bucurestiul candideaza pentru organizarea finalei Cupei UEFA din 2009, contracandidatele fiind orasele Copenhaga si Hamburg. In complexul "Lia Manoliu" se va mai construi un stadion pentru atletism de 15.000 de locuri.

FARUL. Antrenorul Momcilo Vukotici si-a prelungit cu un an contractul cu gruparea constanteana. "Am semnat un nou contract cu Farul, pe inca un sezon. E greu sa spun care este obiectivul pentru ca abia definitivam lotul. Dupa ce se va stabili lotul, ne vom decide si asupra obiectivului pentru viitorul sezon", a spus tehnicianul sarb.

GLORIA. Antrenorul Ovidiu Sabau a renuntat la unsprezece jucatori, acestia nefacand deplasarea cu restul lotului in stagiul de pregatire de la Reghin. "Sunt jucatori care se afla deja pe lista de transferuri. Unii au deja si unele oferte, iar alti trei si-au aratat intentia de a ajuta echipa a doua. De asemenea, mai sunt si cativa fotbalisti care nu au confirmat, dar pe care ii vom ajuta sa-si gaseasca o echipa", a spus Sabau.

POLI IASI. Oficialii gruparii iesene au anuntat ieri ca atacantul Ionut Balba nu este de vanzare. "Stiu ca Balba mai are doi ani de contract cu noi. El mi-a spus ca vrea la Rapid unde ar avea un contract de 70.000 de dolari. Am dat un fundas, cu 430.000 de dolari, si acum sa-l dam pe Balba pentru 500.000 de dolari? Nici vorba. Am spus conducerii ca daca-l lasa pe Balba la Rapid, trebuie sa mi-l aduca pe Mazilu de la Sportul", a spus antrenorul Ionut Popa.

WIMBLEDON. Andrei Pavel a abandonat ieri in meciul cu cipriotul Marcos Baghdatis, din turul al doilea, din cauza unor dureri la spate, in primul set, la scorul de 3-0 pentru tenismanul cipriot. In urma participarii la Wimbledon, Pavel si-a asigurat un cec in valoare de 16.050 de lire sterline si 7 puncte ATP.

×
Subiecte în articol: sport