x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

29 Iun 2006   •   00:00
HANDBAl. Valentina Elisei si Simona Gorgarla au primit din partea municipalitatii din Focsani titlul de "Cetatean de Onoare" al urbei. Ambele, focsanence la origini, au fost premiate pentru titlul de vicecampioane mondiale la handbal. In afara distinctiei, sportivele au mai primit si cate un CEC a cate 50 milioane ROL. Pana in prezent, din randul sportivilor doar Gina Gogean mai primise distinctia respectiva in Focsani.

INTERTOTO. UEFA a decis ca partida tur din cadrul turului doi al Cupei UEFA - Intertoto, dintre Farul Constanta si Lokomotiv Plovdin, sa fie condusa de o brigada de arbitri maghiara. Centralul Janos Megyebiro va fi ajutat la cele doua linii de Peter Szabo si Zsolt Szpisjak. Meciul tur se va juca sambata, la Constanta, incepand cu ora 18:00. Daca echipa pregatita de Momcilo Vukotik va trece de bulgari, va da piept cu Auxerre, clubul la care evolueaza Daniel Nicolae.

UTA. Prezentat oficial la UTA, Marius Lacatus a tras primele concluzii despre valoarea lotului de care dispune. Pentru evaluare i-a fost suficient un singur antrenament: "Trebuie sa ne miscam repede, ca sa aducem jucatori. Am lista in minte, pentru ca hartiile le pierd. O sa incerc sa am jucatori bataiosi, pentru ca nu vreau sa am 10 domnisoare pe teren. Nu vreau sa rupa piciorele adversarilor, dar vreau sa puna piciorul serios".

STRANIERI. Florentin Petre a debutat pentru noua sa echipa, TSKA Sofia, unde este coechipier cu Eugen Trica, intr-un meci amical disputat marti seara, cu Sfaxien din Tunisia, castigat de bulgari cu scorul de 3-1. Petre a jucat 45 de minute pentru TSKA, avand si un sut in bara in minutul 35. Spre finalul primei parti Petre a fost implicat, alaturi de alti jucatori, intr-o bataie generala, nefiind insa eliminat. Deoarece toata lumea il injura, arbitrul meciului a plecat la pauza de la stadion. In repriza a doua, partida a fost arbitrata de unul dintre antrenorii formatiei bulgare. Trica a fost folosit pe toata durata reprizei secunde.

×
Subiecte în articol: sport