x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

28 Iun 2006   •   00:00
CFR CLUJ. Gruparea clujeana va pleca la data de 6 iulie intr-un stagiu de pregatire in Austria. Echipa pregatita de Dorinel Munteanu va intalni vicecampioana Scotiei, Hearts of Midlothian, la 11 iulie, o alta vicecampioana, cea Ucrainei, Dinamo Kiev, la 17 iulie, pe austriecii de la Pasching si pe Sparta Praga, din Cehia.

FC NATIONAL. Comisia de Disciplina a LPF a judecat "cazul Iacov", presedintele lui FC National fiind amendat cu 2.000 de euro pentru declaratii calomnioase la adresa lui Dumitru Dragomir si a lui Valentin Alexandru. In acelasi timp, actionarii majoritari ai gruparii din Cotroceni au trimis Ligii un comunicat prin care cer retragerea semnaturii lui Constantin Iacov, precum si blocarea transferurilor.

POLI TIMISOARA. Dan Alexa si Stefan Grigorie au efectuat primul antrenament alaturi de noii lor colegi, dupa transferul de la Dinamo. Numai ca fanii lui Poli i-au primit diferit. Daca pe Grigorie l-au tratat cu indiferenta, in schimb Alexa a fost huiduit in permanenta, fiind nevoie de interventia politiei pentru ca fostul dinamovist sa poata parasi stadionul. Cei 1.000 de fani au spus ca, in situatia in care Alexa nu va pleca, galeria va boicota meciurile din campionat.

DINAMO. "Cainii" au perfectat ieri transferul lui Ionel Ganea, care a semnat un contract pe doi ani cu drept de prelungire pe inca unul. Sosirea fundasului constantean, Cosmin Pascovici, este data si ea ca sigura. Antrenorul Mircea Rednic a renuntat la al doilea portar aflat in probe. Astfel, dupa ce sarbul Vujadinovici nu l-a convins, "Puriul" va renunta si la belgianul Verbist. In schimb, se asteapta revenirea lui Gaev, care nu a reusit sa-si gaseasca alt angajament. Despre alte plecari din lot, Rednic a precizat: "Nu va mai pleca nimeni. Asta e sigur". In cantonamentul din Franta vor ajunge si letonii Romanovs, portar, si Smirnovs, atacant.

×
Subiecte în articol: sport