x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

27 Iun 2006   •   00:00
PETROLUL. Tehnicianul italian Rino Lavezzini a fost numit in functia de antrenor principal al echipei ploiestene, inlocuindu-l pe Valeriu Rachita, care si-a dat demisia dupa ratarea promovarii in prima liga. Lavezzini, care a semnat un contract pe doua sezoane, are ca obiectiv promovarea. Antrenorul italian a pregatit pe Genoa in Serie B, in sezonul 2002-2003, in perioada cand la echipa evoluau Claudiu Niculescu, Paul Codrea si Adrian Mihalcea.

FORMULA 1. Pilotul spaniol Fernando Alonso a castigat Marele Premiu al Canadei, a noua etapa a Campionatului Mondial. Alonso (Renault) a fost urmat de germanul Michael Schumacher (Ferrari) si de finlandezul Kimi Raikkonen (McLaren-Mercedes). Au mai intrat in puncte Giancarlo Fisichella (Renault), Felipe Massa (Ferrari), Jarno Trulli (Toyota), Nick Heidfeld (BMW Sauber) si David Coulthard (Red Bull-Ferrari).

RAPID. Fotbalistii giulesteni s-au intors aseara din vacanta, reunirea lotului avand loc la baza ProRapid. Pe langa cei patru jucatori, transferati in pauza competitionala la alte echipe, a mai lipsit si Viorel Moldovan, care nu s-a hotarat daca ramane sau nu la Rapid. Elevii lui Razvan Lucescu vor efectua in aceasta dimineata vizita medicala.

TENIS. Andrei Pavel a coborat trei pozitii in clasamentul ATP pe acest an, ocupand acum locul 75, cu 46 de puncte. De asemenea, Razvan Sabau a coborat doua pozitii fata de ierarhia precedenta si ocupa locul 123, cu 15 puncte, iar Victor Hanescu a inregistrat o coborare de un loc, el aflandu-se in prezent pe pozitia 166, cu sase puncte. Pavel va juca azi in primul tur al turneului de la Wimbledon cu spaniolul Marcel Granollers-Pujol, in timp ce Sabau il va intalni tot azi pe germanul Philipp Kohlschreiber.

×
Subiecte în articol: sport