x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

26 Iun 2006   •   00:00
FC VASLUI. Potrivit presedintelui Octavian Apetrei, Ioan Sdrobis este de azi antrenor principal al echipei, el inlocuindu-l pe Mircea Rednic: "Ioan Sdrobis iubeste provocarile. Ne-am inteles cu el si urmeaza sa semnam zilele acestea". Sdrobis, care a promovat clubul din Vaslui in 2004 in esalonul secund, spune ca nu banii il intereseaza, ci doar un anumit principiu, o datorie sentimentala: "Ca orice om care simte ca a lasat un lucru neterminat, am dorinta de a reveni la Vaslui pentru a finaliza ceea ce am inceput. Daca te apuci sa construiesti o casa, nu te lasi pana nu o termini. De asta am venit la Vaslui".

INTERTOTO. Farul Constanta s-a calificat aseara in turul 2 al Cupei UEFA Intertoto, dupa ce a invins cu 2-0 pe Pobeda Prilep (Macedonia). Golurile constantenilor au fost marcate de T. Moldovan (’22) si Gurita (’67). In prima mansa, disputata in urma cu o saptamana, scorul a fost egal, 2-2. In turul al doilea al competitiei, Farul va juca impotriva formatiei bulgare Lokomotiv Plovdiv. Primul meci se va disputa la 1 sau 2 iulie, iar returul este programat la 8 sau 9 iulie.

BURSASPOR. Ex-rapidistul Daniel Pancu a fost prezentat oficial ieri de catre gruparea turca intr-o conferinta de presa. Mijlocasul roman a semnat un contract valabil pe trei sezoane, urmand a primi un salariu de 350.000 de euro stagional. Pancu, care va fi coleg cu Cornel Frasineanu, a fost invitat apoi de catre baskani la o cina la restaurantul "Debrecen".

STEAUA. Campioana Romaniei a demarat discutiile cu Marc Pfertzel pentru a suplini plecarea lui Ogararu la Ajax. Francezul, in varsta de 25 de ani, a evoluat la Mulhouse si Livorno. Conform presei din Hexagon, Pfertzel a mai fost ofertat de Rennes si Olympique Marseille. In sezonul precedent a jucat 28 meciuri si a marcat doua goluri in Serie A.

SAH. Dieter Nisipeanu a cedat in runda a 7-a, dupa 40 de mutari, in fata marelui maestru ucrainean Vasili Ivanciuk. Partida a contat in cadrul turneului international de sah de la Foros (Crimeea). In clasament conduce Serghei Rublevski (Rusia) cu 5,5 puncte, in timp ce Nisipeanu, cu 2,5 puncte, ocupa doar pozitia a zecea.

×
Subiecte în articol: sport