x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

24 Iun 2006   •   00:00
TENIS. Trofeul "Racheta de Aur", disputat la Mohammedia (Maroc), a fost castigat de Irina Camelia Begu, in finala dispunand de Fatima El Allami in trei seturi: 5-7, 6-3, 6-3. Pentru tanara jucatoare, victoria din Maroc reprezinta cel mai important succes al carierei.

WIMBLEDON. Tenismanul Andrei Pavel il va intalni pe spaniolul Marcel Granollers, iar Razvan Sabau va juca impotriva germanului Philipp Kohlschreiber in primul tur al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, s-a decis la tragerea la sorti de ieri. Spaniolul Granollers se afla pe locul 216 in clasamentul ATP, in timp ce germanul Kohlschreiber ocupa pozitia 96 in clasamentul ATP. Andrei Pavel (79 ATP) a intrat pe tabloul principal al turneului de la Wimbledon dupa ce a primit un wild-card din partea organizatorilor.

AUTO. Divizia AMG a pregatit la Salonul Tiriac Auto doua pachete sport pentru originalul Mercedes CLS. Prima varianta se numeste CLK 55 AMG si este propulsata de un V8 de 5,5 litri supralimentat cu compresor, care produce 476 CP si permite un demaraj de 0-100 km/h in 4,7 secunde. Inginerii tunerului de casa al contructorului Mercedes au raspuns unor exigente si mai ridicate, cu modelul CLS 63 AMG, care este catapultat la 100 km/h, cu start de pe loc in 4,5 secunde de catre cei 514 CP descatusati de propulsorul V8 de 6,3 litri aspirat.

CEAHLAUL. Dan "Fibra" Petrescu a fost numit presedinte la Ceahlaul Piatra Neamt. "Prietenia cu oamenii din Piatra Neamt m-a facut sa las un loc caldut la Federatie pentru a veni aici. Functii de conducere am mai ocupat, dar numai in cadrul FRF. Consider ca Ceahlaul, cu cateva transferuri reusite, va putea face o figura frumoasa si va reusi sa termine sezonul urmator pe un loc linistitor, mai sus chiar de locul 10, obiectivul pe care il avem." Ex-presedintele Mircea Crainiciuc a refuzat sa il secundeze pe Petrescu la conducerea gruparii de sub Pietricica.

×
Subiecte în articol: sport