x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

23 Iun 2006   •   00:00
DECES. In varsta de 72 de ani, ziaristul sportiv Ion Gavrilescu a semnat de ieri un contract cu eternitatea pentru gazeta condusa de Dumnezeu. Jurnalist marcant al presei sportive romanesti, Ion Gavrilescu a scris de-a lungul carierei pentru Gazeta Sporturilor, Deutsche Welle, Europa Libera, Cronica Romana si Independent. Junalul National transmite pe aceasta cale sincere condoleante familiei indoliate.

DINAMO. Antrenorul Mircea Rednic il testeaza de ieri pe Miroslav Vujadinovici, un portar sarb de 23 de ani. Vujadinovic (1.92 m, 85 kg) a aparat ultima oara la FK Buducnost Podgorica si a facut parte din lotul Under-21 al nationalei tarii sale, care a evoluat luna trecuta in semifinalele Campionatului European din Portugalia. Altfel, gruparea din Soseaua Stefan cel Mare a stabilit toate detaliile turneului de pregatire de la Albertville (Franta), care va avea loc intre 30 iunie si 10 iulie. Cel mai important meci amical al "cainilor" va fi cel cu Olympique Marseille, care se va disputa la 8 iulie, la Annecy.

AUTO. La Parcul Tiriac Auto, astazi va fi ziua Land Rover. Incepand cu ora 15:00, in spate la Romexpo, vor fi demonstratii pe teren accidentat. Marca Land Rover are modele de teren care au facut istorie, fiind foarte apreciate pentru calitatile sale. Intrarea este libera.

OTELUL. La reunirea lotului prim divizionarei Otelul Galati, antrenorul Petre Grigoras nu i-a mai avut la dispozitie pe Bogdan Stelea si pe Alex Baltoi, ambii parasind gruparea de la Dunare. De asemenea, si Dorin Semeghin si-a incheiat contractul cu Otelul, dar tratativele de prelungire a acestuia sunt aproape finalizate. Noutatile verii sunt: Hotoboc (Jiul), Sfarlea (FC Vaslui), G. Jula (U. Cluj), Banaru (Dunarea Giurgiu), Arhire (Poli Iasi), R. Radu, Majer si Lorincz (toti de la Gloria Bistrita). Bugetul aprobat pentru viitorul sezon este de 3 milioane de dolari, iar obiectivul il reprezinta clasarea pe locurile 5-8. Otelul va efectua in perioada 4-16 iulie un cantonament la Lobesdorf, in Austria. (Ovidiu Ciutescu)

×
Subiecte în articol: sport