x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

20 Iun 2006   •   00:00
LICENTE. Comisia de prima instanta a sistemului national de licentiere a retras ieri licentele cluburilor FC National, Jiul Petrosani si Sportul Studentesc, la solicitarea directorului Directiei de specialitate din cadrul FRF, Viorel Duru. Hotararea comisiei poate fi atacata cu apel in zece zile de la comunicare. In motivarea apelului, clubul trebuie sa faca dovada ca indeplineste criteriile pentru acordarea licentei.

"U" CRAIOVA. Revenita dupa un an in prima divizie, gruparea olteana a avut ieri programata reunirea lotului. Nu au fost prezenti la cantonamentul din Lunca Jiului australienii Baird si Mitchell, care se vor alatura coechipierilor peste o saptamana. Jerry Gane nu mai face parte din lot, patronul Adrian Mititelu oferindu-i un post in conducerea clubului. De asemenea, Universitatea a renuntat la achizitionarea portarului neo-zeelandez Glen Moss, care a solicitat sa-i fie garantat locul de titular. Jucatorii vor face vizita medicala in doua transe, astazi si maine, urmand ca la sfarsitul saptamanii sa plece in cantonament in Austria.

ATLETISM. Echipa masculina de atletism a Romaniei va evolua si sezonul viitor in prima liga europeana, dupa ce a obtinut locul patru in clasamentul general la Cupa Europei de la Salonic, dupa Grecia, Olanda si Portugalia. Cele mai bune rezultate ale atletilor romani au fost obtinute de Ionut Vieru, care a castigat proba de 400 de metri, Cristian Vorovenci (locul doi la 1.500 metri), Alexandru Mihailescu (locul doi la 110 metri garduri) si Gheorghe Guset (locul 3 la aruncarea greutatii). La feminin, Cupa Europei se va desfasura in intervalul 28-29 iunie, la Malaga (Spania). Obiectivul atletelor romane este mentinerea in Superliga europeana.

×
Subiecte în articol: sport