x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

17 Iun 2006   •   00:00
CFR CLUJ. Cotidianul Mais Futebol a publicat ieri un material dedicat celor trei jucatori portughezi transferati la CFR Cluj, Manuel Jose, Semedo si Pedro Oliveira, in care cel din urma il descrie pe patronul gruparii clujene, Arpad Paszkany, drept un "Roman Abramovici in miniatura". "Felul in care se imbraca si cum toata lumea se comporta in jurul sau este impresionant. Cand am aterizat pe aeroportul din Cluj, o structura foarte micuta si modesta, am vazut o supermasina in mijlocul pistei. Apoi l-am vazut pe domnul Arpad iesind din masina, cu stil. A venit sa ne intampine si sa ne ureze bun venit. Mi s-a parut o persoana foarte accesibila", a spus Pedro Oliveira.

BULGARIA. Conducerea gruparii TSKA Sofia a anuntat ca jucatorii vicecampioanei Bulgariei sunt de vanzare si ca acest club nu va viza castigarea campionatului in 2007. Un purtator de cuvant al clubului la care sunt legitimati Eugen Trica si Florentin Petre (foto) a declarat ca patronul Vassil Bojkov "va reduce drastic bugetul clubului", fiind hotarat sa vanda orice jucator pentru care vor exista oferte.

FC ARGES. Noul antrenor al celor de la FC Arges, fostul mijlocas al Romei Giuseppe Giannini, i-a cerut patronului Cornel Penescu sa intareasca serios lotul pentru sezonul urmator. Primii doi jucatori ofertati au fost ex-stelistul Adrian Neaga, legat inca prin contract de echipa sud-coreeana Chunnam Dragons, si fostul international Ionel Ganea. Acesta din urma mai este dorit de Rapid si de Dinamo. Un alt posibil transfer al pitestenilor ar putea fi stoperul Vali Nastase, pe care Giannini il stie din meciurile sustinute in Serie B, pentru Bologna. (Andrei Nicolescu)

SPANIA. Laurentiu Rosu si-a prelungit pana in 2008 contractul cu Recreativo Huelva, echipa care a reusit promovarea in prima liga spaniola. "Sunt foarte multumit. Am venit la Huelva pentru a juca in Primera Division si imi voi indeplini visul. Negocierile nu au fost dificile. Sunt multumit aici si cand vezi ca oamenii te iubesc nu te poti gandi la plecare. Ar fi un lucru istoric sa ne mentinem in prima liga", a spus Rosu.

ARBITRI. Sebastian Coltescu va conduce astazi intalnirea dintre NK Zrinjski (Bosnia Hertegovina) si Marsaxlokk FC (Malta), din primul tur al Cupei UEFA Intertoto. Coltescu va fi ajutat de asistentii Dragos Iliescu si Claudiu Tripa.

×
Subiecte în articol: sport