x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

15 Iun 2006   •   00:00
JIUL. Antrenorul Aurel Sunda este de acord cu decizia patronului Alin Simota de a muta echipa daca nu primeste sprijin de la autoritatile locale. "Este o chestie normala ceea ce face el, pentru ca de unul singur nu poate face nimic. Sunt dispus sa raman la Jiul daca mi se va propune ceva concret, chiar daca va muta echipa in alt oras, numai sa nu o mute in Afganistan, ca acolo nu ma duc", a glumit Sunda.

BARAJ "A". Unirea Urziceni a invins ieri cu 4-2 (3-1) pe FC Bihor, in cel de-al doilea meci din barajul pentru promo-varea in prima liga. Sambata seara, de la ora 18:00, pe Stadionul Lia Manoliu, Unirea Urziceni si Forex Brasov, care i-a invins pe oradeni, in prima partida, cu 2-0, isi vor disputa finala pentru accederea in primul esalon. In caz de egalitate, nu se va tine cont de golaveraj, promovata urmand a se decide dupa doua reprize de prelungiri sau, daca este cazul, dupa executarea loviturilor de departajare.

RUGBY. Managerul nationalei de rugby a Romaniei, francezul Robert Antonin, a declarat ieri ca nu credea ca va ajunge sa antreneze o echipa care sa lupte impotriva nationalei tarii sale. "Vom intalni o echipa experimentata, un nume in Europa. Cunosc bine echipa Frantei, pentru ca pe majoritatea jucatorilor i-am antrenat la juniori", a spus Antonin. Meciul test Romania - Franta se va juca sambata, de la ora 18:00, pe Stadionul Cotroceni.

TENIS. Razvan Sabau a fost eliminat in turul doi al turneului de la Londra, dotat cu premii in valoare de 680.250 de euro. Romanul a pierdut ieri, scor 6-7, 2-6, in fata favoritului numarul doi al concursului, croatul Ivan Ljubicici.

×
Subiecte în articol: sport