x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

10 Iun 2006   •   00:00
BARAJ. In aceasta seara va avea loc primul meci din turneul de baraj pentru promovarea in Divizia A, intre Forex Brasov si FC Bihor Oradea, ocupantele locurilor secunde din seria B1, respectiv B3. Partida se va disputa in Bucuresti, pe Stadionul National, si va fi transmisa in direct de TV Sport cu incepere de la ora 18:00. Meciul va fi arbitrat de Alexandru Tudor, ajutat de Marcel Savaniu si de Cristian Nica.

FARUL. Reprezentanta Romaniei in Cupa UEFA Intertoto va intalni, in caz de calificare in ultimul tur, formatia franceza Auxerre, dupa ce Federatia Italiana a anuntat ca refuza sa inscrie o echipa in aceasta competitie. Site-ul oficial al clubului francez, la care ar putea fi transferat atacantul rapidist Daniel Niculae, a anuntat echipa care va participa in Intertoto, in locul reprezentantei Italiei. Pentru a juca impotriva lui Auxerre, Farul trebuie insa sa treaca in primele doua tururi de Pobeda Prilep (Macedonia) si Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria). Constantenii vor debuta in Intertoto pe 17/18 iunie, in Macedonia, returul cu Pobeda urmand a se disputa la Constanta o saptamana mai tarziu.

ROLAND GARROS. Elvetianul Roger Federer este primul jucator calificat in finala din acest an a turneului de la Rolland Garros. Federer a profitat de abandonul argentinianului David Nalbandian, care s-a retras in momentul in care era condus cu, 3-6, 6-4, 5-2. In a doua semifinala s-au intalnit aseara Ivan Ljubicic (Croatia) si Rafael Nadal (Spania). La feminin, astazi se va disputa finala turneului, intre belgianca Justine Henin-Hardenne si rusoaica Svetlana Kuznetova.

BASCHET. Asesoft Ploiesti a castigat al treilea titlu national consecutiv, dupa ce a invins, joi seara, pe teren propriu, cu scorul de 74-56 (42-28), pe Poli Mobitelco Cluj, in meciul cinci al finalei campionatului national de baschet, ducand scorul general la 4-1. "Totul este un vis frumos. Felicit echipa din Cluj, a fost un adversar redutabil si ne-ar face placere sa se intareasca in sezonul viitor sa avem o finala mult mai disputata. Le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de noi", a spus la final presedintele clubului din Ploiesti, Alex Iacobescu. La meciul cinci al finalei a asistat si antrenorul Liviu Calin, care se afla in negocieri cu FR de Baschet, pentru preluarea conducerii tehnice a nationalei masculine.

×
Subiecte în articol: sport