x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

08 Iun 2006   •   00:00
CORVINUL. Divizionara B Corvinul Hunedoara a cedat locul in esalonul secund omului de afaceri Giani Nedelcu. Pe pozitia lasata libera va activa Rocar-ANEFS Bucu-resti. Echipa va fi pregatita de Marius Sumudica si va fi singura pe care Capitala o va avea in esalonul doi. Costul tranzactiei a fost de 100.000 de euro.

GIMNASTICA. Chiar daca a renuntat la gimnastica dupa Europenele de la Volos, Catalina Ponor continua discutiile cu oficialii FRG pentru a fi prezenta la Mondialele din Danemarca. "Deocamdata, singura sa preocupare o constituie examenele de Bacalaureat, care se vor incheia in iulie. Normal ca vom mai discuta, dar timpul trece, iar Mondialele sunt in luna octombrie. Cred ca Ponor nu vrea sa revina si incep sa-mi pierd optimismul", a declarat presedintele FRG, Adrian Stoica.

POLI IASI. Ionut Popa a ales sa continue ca antrenor pentru inca doua sezoane sub Copou. "Am semnat, chiar daca nu s-a stabilit nici o suma in contract. Eu sunt de cuvant si, la mine, vorba e vorba. I-am promis primarului ca raman la Poli daca se rezolva problema financiara, si era normal sa semnez acum. Ar fi frumos acum daca i s-ar propune domnului primar functia de presedinte de onoare, pentru ca iubeste orasul si echipa si ne-a ajutat asa cum nu a facut-o nimeni", a declarat Popa.

×
Subiecte în articol: sport