x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

06 Iun 2006   •   00:00
SAH. Romania a ocupat locul 14 in clasamentul feminin al Olimpiadei de sah de la Torino. Echipa noastra a fost la egalitate de puncte cu alte cinci echipe, situate pe pozitiile 12-17, departajarea facandu-se la coeficientul Buchholz. In competitia masculina, Romania a terminat pe 26. In ultima runda, a 13-a, fetele au invins cu 2-1 echipa Iranului, iar baietii au facut egal, 2-2, cu Letonia. Primele trei locuri ale Olimpiadei au fost ocupate la feminin de Ucraina, Rusia si China, iar la masculin, de Armenia, China si SUA.

FUTSAL. Rezultate din etapa a 9-a a play-off-ului Campionatului National de fotbal in sala: Energoconstructia Craiova - Muhlbach Sebes 3-3, Futsal Municipal Constanta - CS Silvanus Resita 2-4, FC Cip Deva - ACS Odorheiu Secuiesc 4-2. Clasament: 1. Cip Deva 30p, 2. ACS Odorheiu Secuiesc 25p, 3. Energoconstr. Craiova 16p.

INTERTOTO. Comitetul de Urgenta al FRF a decis ieri ca Farul Constanta sa reprezinte Romania in editia 2006 a Cupei UEFA-Intertoto. Farul a fost desemnata deoarece, din formatiile care si-au manifestat dorinta de a participa la aceasta competitie, este cel mai bine clasata dupa 29 de etape, 5 iunie fiind termenul-limita pana la care asociatiile nationale puteau sa comunice forului european numele echipei participante. In primul tur al Cupei UEFA-Intertoto, Farul va intalni reprezentanta Macedoniei, Pobeda Prilep, prima mansa in deplasare (17 sau 18 iunie), iar returul la Constanta (23 sau 24 iunie).

SPORTUL. Patronul clubului din Regie, Vasile Siman, a depus ieri un memoriu la Comisia de Disciplina a FRF impotriva FC Rapid, ca urmare a injuriilor care i-au fost aduse de suporterii giulesteni la meciul direct de duminica. "Ceea ce s-a intamplat la acest meci este inadmisibil. Nu se poate sa fiu injurat in toate felurile aproape tot meciul. N-am mai fost niciodata jignit pe stadioane, pentru ca nici eu si nici altcineva de la Sportul n-a comentat, n-a atacat pe nimeni. Acum vrem doar sa se aplice regulamentul", a spus Siman. Acesta a fost injurat si fluierat de suporterii de la tribuna zero, care i-au reprosat ca Sportul nu a evoluat corect in partida cu Steaua, din etapa precedenta. "E o rusine pentru clubul Rapid ceea ce au facut. Ei nu accepta sa aiba adversari care sa joace, vor sa defileze prin campionat", a mai spus Siman.

×
Subiecte în articol: sport