x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

05 Iun 2006   •   00:00
ROLAND GARROS. Andrei Pavel s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu de la Roland Garros. Perechea Pavel - Alexander Waske (Germania) s-a impus cu 6-3, 6-3 in fata americanilor Travis Parrott/ Vincent Spadea si va in-talni cuplul Mahesh Bhupathi/ Xavier Malisse (India/ Belgia). In primul tur din competitia juniorilor, Sorana Carstea a trecut cu 6-4, 6-2 de Ling Zhang (Hong Kong), Ioana Olaru a fost in-vinsa, cu 3-6, 4-6 de Alexandra Panova (Rusia), iar Petre Alexandru-Luncanu l-a eliminat pe Pavel Chekhov (Rusia), scor 6-4, 6-4.

AUTO. Pilotul finlandez Marcus Gronholm (Ford Focus RS) a castigat ieri Raliul Greciei, a opta etapa a Campionatului Mondial. Gronholm, ajutat de copilotul Timo Rautiainen, a fost urmat de campionul mondial en-titre, Sebastien Loeb (Citroen Xsara), locul trei fiind ocupat de un alt finlandez, Mikko Hirvonen (Ford Focus RS). In clasamentul general, pe primul loc se afla Loeb (74p), urmat de Gronholm (45p) si de spaniolul Daniel Sordo (33p).

SPANIA. Echipa Recreativo Huelva, la care evolueaza atacantul Laurentiu Rosu, a promovat in prima liga a campionatului Spaniei, dupa ce a invins ieri, in deplasare, cu 3-0, pe Numancia, in etapa a 40-a din Segunda Division. Cu doua etape inainte de final, ocupantele primelor doua locuri, Gimnastic (77p) si Recreativo Huelva (75p), si-au asigurat promovarea in primul esalon.

×
Subiecte în articol: sport