x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

16 Apr 2006   •   00:00

Franta - Bölöni, criticat de adversari


Presedintele lui Olympique Marseille, Pape Diouf, a declarat ca antrenorul roman Ladislau Bölöni (foto) este o persoana lipsita de respect fata de arbitri. Diouf a reactionat astfel la afirmatiile facute de Bölöni dupa tragerea la sorti a meciurilor din semifinalele Cupei Frantei, in urma careia Rennes a cazut cu Olympique. "Va trebui sa inghitim filmul celor de la O.M. Cand mergi acolo stii ca joci in fata unei echipe protejate. Exista in permanenta simulari si deciziile sunt luate in favoarea lor", a spus Bölöni.

Belgia - Proces amanat pentru Mitu


Tribunalul de Apel din Bruxelles a amanat pentru 2 mai data inceperii procesului intentat de jucatorii Marius Mitu, Igor Nikolovski si Laurent Fassotte Federatiei Belgiene de Fotbal. Cei trei fotbalisti, implicati in scandalul privind aranjarea unor meciuri din Belgia, vor incetarea urmarilor disciplinare sau, cel putin, suspendarea acestora pana la incheierea procedurilor penale. Mitu a semnat cu Metalurg Donetk.

Rusia - Hiddink vine la nationala


Tehnicianul olandez Guus Hiddink a semnat un contract pe doi ani cu Federatia Rusa de Fotbal, urmand sa preia echipa nationala dupa CM din Germania. In varsta de 59 de ani, antrenorul va avea un salariu anual de 2 milioane de euro. Hiddink va parasi, in aceasta vara, atat echipa PSV Eindhoven, cat si nationala Australiei, pe care le antreneaza in prezent.

×
Subiecte în articol: sport