x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

15 Apr 2006   •   00:00
FARUL. Antrenorul Momcilo Vukotici a declarat ca Farul Constanta are nevoie de inca un rezultat pozitiv in meciul cu FC Arges de duminica, dar a precizat ca jucatorii sai sunt foarte obositi fiindca joaca un meci la trei zile. "Sunt multumit pentru ca am obtinut trei victorii consecutive, in care nu am primit nici un gol. Acuzam o stare de oboseala, datorata sistemului miercuri-sambata in care jucam, dar cred ca avem resursele necesare pentru a aborda bine partida din deplasare, cu FC Arges", a spus Vukotici.

HANDBAL. Antrenoarea Mariana Tarca vrea ca Rulmentul Brasov sa isi asigure o diferenta confortabila in partida din prima mansa cu echipa franceza Merignac, programata azi, de la ora 19:00, in semifinalele Challenge Cup. "Este important ca fetele sa fie sigure pe ele, sa constientizeze ca sunt in fata unei performante extraordinare si ca au marea sansa de a ajunge in finala", a spus Mariana Tarca. In cealalta semifinala a competitiei, Tomis Constanta va juca maine impotriva islandezelor de la Valur Reykjavik. Antrenorul Dumitru Musi crede ca elevele sale vor reusi sa se impuna la "stiinta jocului".

LPF. Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, crede ca Rapid are cele mai mari sanse la castigarea titlului, avand in vedere jocul prestat in ultima perioada. "Si Rapid, si Dinamo, si Steaua au sanse la titlu. Campionatul nu este incheiat. Dar dupa joc, Rapidul are cele mai mari sanse. Mai ales daca va castiga in deplasare cu Steaua. Va fi insa dificil. Iar cel mai greu program dintre toate trei il are Dinamo", a explicat Dragomir, mentionand ca Sportul Studentesc poate fi considerata inca de acum revelatia campionatului.

×
Subiecte în articol: sport