x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

14 Apr 2006   •   00:00
"U" CRAIOVA. Andrei Ionescu s-a accidentat in timpul meciului cu Inter Gaz Bucuresti si ar putea fi indisponibil pana la finalul sezonului. El a suferit o fractura de metatarsiene la piciorul stang si va pleca la o clinica de recuperare la Eindhoven, in Olanda. Dupa ce Ionel Gane a marcat golul victoriei la meciul cu Inter Gaz, patronul Adrian Mititelu a declarat ca ii va face cadou atacantului un porc. "As fi preferat un miel, dar este bun si porcul, o sa-l mancam in cantonament", a spus Gane.

RELAXARE. Fosta atleta Monica Iagar si ex-canotoarea Elisabeta Lipa au jucat ieri fotbal in echipa Ministerului Administratiei si Internelor, castigatoare cu 2-1 in fata unei formatii a jurnalistelor. Meciul a fost organizat de Directia pentru Informare si Relatii Publice din MAI, unde Lipa este director adjunct, iar Iagar lucreaza in cadrul serviciului Sport. In cadrul evenimentului s-a disputat si un meci de fotbal masculin intre Jurnalul National, lider autoritar in Seria A a Cupei Presei pe teren redus, si echipa ofiterilor de presa ai MAI. Jurnalul s-a impus cu scorul de 14-5, principalul marcator fiind Ovidiu Bindea (10 goluri).

REVENIRE. Constantin Galca a fost recuperat in urma accidentarii suferite la muschii ischiojambieri si a primit acceptul medicilor pentru a se antrena normal. Astfel, Galca va putea evolua in meciul pe care Almeria il va sustine duminica in fata formatiei Racing Ferrol. Inaintea acestei partide, Almeria se afla pe locul 3 in clasamentul diviziei secunde din Spania, cu 54 de puncte, la cinci puncte de liderul Recreativo Huelva, formatie la care evolueaza si Laurentiu Rosu.

×
Subiecte în articol: sport