x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

12 Apr 2006   •   00:00
GIMNASTICA. Antrenorul Matei Stanei a declarat ieri ca va renunta la gimnastica si se va reintoarce la hobby-ul sau, yachtingul, in cazul in care Catalina Ponor, sportiva pe care o pregateste, se va retrage dupa Campionatul European de la Volos. "Catalina a renuntat la gimnastica, dar a revenit asupra deciziei. Dupa competitie isi doreste sa se retraga, dar poate se mai razgandeste o data", a declarat Stanei. "Eu voi avea un viitor frumos, ma voi intoarce la yachting. Am o corabie, cu un echipaj frumos si iesim pe mare cand ne permite timpul", a mai spus tehnicianul.

HANDBAL. Interul dreapta Tanja Logvin, care isi daduse acordul verbal sa joace la Rulmentul Brasov, a semnat un contract valabil doi ani cu clubul danez Aalborg. Formatia daneza, la care va evolua pana la finalul actualului sezon si romanca Narcisa Lecusanu, este calificata in semifinalele Ligii Campionilor, unde va intalni, la 17 si 23 aprilie, echipa Luminitei Hutupan Dinu, Krim Ljubljana.

BOX. Viitorul adversar al pugilistului roman Lucian Bute ar putea fi congolezul Lolenga Mock, care detine titlul intercontinental WBO la categoria supermijlocie, dar si titlul international WBA la aceeasi categorie, informeaza site-ul foxsports.com. Potrivit sursei citate, cei doi pugilisti ar trebui sa boxeze la data de 16 mai, la Montreal. In luna ianuarie s-a mai vorbit despre o posibila intalnire intre Bute si Mock, care ar fi trebuit sa se dispute la 24 martie, dar romanul a preferat un meci cu sud-africanul Andre Thysse.

×
Subiecte în articol: sport