x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

11 Apr 2006   •   00:00
RALIU. La finalul saptamanii trecute, la Campulung Muscel s-au desfasurat primele doua etape ale Campionatului National de Viteza in Coasta. In clasamentul pe echipe, UCM Resita a ocupat locul I. Reprezentantii clubului resitean au urcat pe podium, Eugen Peteanu, Mircea Padurean, Florin Ciocloda si Lucien Hora castigand grupele din care au facut parte in prima etapa. Peteanu s-a situat pe pozitia a III-a in cea de-a doua, iar Lucien Hora fiind primul la "King of the Hill - cel mai bun timp din ambele etape".

INTERTOTO. Reprezentanta Romaniei in Cupa UEFA-Intertoto, editia 2006, va intalni o echipa din Macedonia in prima faza a competitiei, conform tragerii la sorti de la Nyon. Formatia noastra va juca primul meci in deplasare la 17 sau 18 iunie, returul urmand sa aiba loc la 24 sau 25 iunie. In cazul calificarii, echipa romana va juca, in turul doi (1/2 iulie si 8/9 iulie), impotriva reprezentantei Bulgariei, prima mansa urmand a avea loc in Romania. Daca va accede in turul trei (15/16 iulie si 22 iulie), formatia romana va intalni o echipa din Italia. Doua formatii din Romania sunt interesate de a evolua in editia 2006 a Cupei UEFA-Intertoto: FC National si FC Arges. Conform regulamentului competitiei, vor avea drept de participare exclusiv formatii clasate pe primele patru pozitii sub locurile de Cupa UEFA.

TENIS. Victor Hanescu, Andrei Pavel si Razvan Sabau au urcat in clasamentul Indesit ATP 2006 Entry, conform site-ul atptennis.com. Hanescu a avansat o pozitie fata de ierarhia precedenta si se afla pe locul 46, cu 806 puncte, in timp ce Andrei Pavel ocupa locul 87, cu 455 de puncte, dupa o urcare de trei pozitii. Razvan Sabau a urcat un loc, aflandu-se in prezent pe pozitia 103, cu 404 puncte. Altfel, Andrei Pavel il va intalni pe cehul Tomas Zib in runda inaugurala a turneului de la Valencia, dotat cu premii in valoare totala de 395.750 de euro, iar Razvan Sabau il va intalni pe germanul Tomas Behrend in deschiderea turneului de la Houston, cu premii in valoare totala de 380.000 de dolari.

FUTSAL. Rezultate din prima etapa a play-off-ului Campionatului National de fotbal in sala: CS Silvanus Resita - Muhlbach Sebes 4-2, ACS Odorheiu Secuiesc - Energoconstructia Craiova 5-4, FC Cip Deva - Futsal Municipal Constanta 3-0. Clasament: 1. FC Cip Deva 9p, 2. AS Odorheiu Secuiesc 8p, 3. Silvanus Resita 7p.

×
Subiecte în articol: sport