x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

08 Apr 2006   •   00:00
CHIVU. Cotidianul Marca noteaza ca Chelsea se alatura listei formatiilor care doresc sa-l transfere pe fundasul echipei AS Roma, Cristian Chivu. Pe lista se mai afla Real Madrid, Inter Milano, AC Milan si FC Barcelona. Romanul este dorit de clubul englez in locul lui Ricardo Carvalho. Multe publicatii spaniole continua sa vorbeasa despre interesul Realului pentru Chivu. Intr-un sondaj la care au participat 4.000 de suporteri ai formatiei madrilene 75 la suta dintre acestia cred ca romanul ar fi foarte bun pentru Real, in timp ce 24 la suta nu sunt de acord cu acest lucru.

INCIDENT. Bucati din tavanul biroului directorului sportiv al FCM Bacau, Daniel Scanteie, aflat la Stadionul Municipal, au cazut, fara sa raneasca pe cineva. "Daniel nu era in birou, dar daca l-ar fi nimerit vreo bucata de moloz, nu se stie ce s-ar fi intamplat. Este posibil ca o lovitura in cap, Doamne fereste, sa-i fi readus mintea la locul ei. Glumesc, dar ar fi bine sa vada si primarul care mai sunt conditiile de lucru la noi. Cert este ca prin tavan se vede tribuna", a explicat presedintele FCM Bacau, Gheorghe Chivorchian.

HANDBAL. Federatia Romana de Handbal a implinit ieri 70 de ani de la constituire, care vor fi sarbatoriti in luna mai, cu ocazia vizitei in Romania a presedintelui forului international de specialitate, Hassan Moustafa. FRH a fost constituita la 7 aprilie 1936. Primul meci s-a disputat la 17 iunie 1921, la Sibiu. Primul antrenor si, totodata, primul arbitru de handbal din Romania a fost profesorul de educatie fizica Wilhelm Binder, de la Liceul "Brukental", din Sibiu.

×
Subiecte în articol: sport