x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

07 Apr 2006   •   00:00
JIUL. Fostul jucator al echipei Steaua, Damian Militaru, isi doreste sa evolueze in Divizia A la varsta de 39 de ani pentru actuala sa formatie, Jiul Petrosani. Militaru, care a evoluat la Steaua in perioada 1994-1999, se pregateste la capacitate maxima sub comanda antrenorului Aurel Sunda si afirma ca va reveni pe gazon in momentul in care Jiul Petrosani nu va mai lupta pentru evitarea retrogradarii. "Voi juca in meciurile fara miza, pentru ca asa este mai bine", a adaugat mijlocasul, care mai are nevoie de 3 jocuri pentru a atinge cota de 200 de partide in Divizia A.

HANDBAL. Steaua a fost invinsa in deplasare, cu scorul de 34-29 (16-16), de formatia Uztel Ploiesti, intr-un meci restant din etapa a XXI-a a Ligii Nationale. Finalista a Challenge Cup la handbal masculin, Steaua ramane pe locul 4 in clasament, in timp ce echipa ploiesteana ocupa pozitia a sasea. Pentru Uztel cele mai multe goluri au fost marcate de Ionut Georgescu (11). Cel mai bun marcator al Stelei a fost Andrei Cian, cu noua reusite.

ANGLIA. Jucatorii echipei Wolverhampton, din Liga a doua engleza, se plang ca antrenorul Glenn Hoddle este foarte dificil. Printre acestia se numara si atacantul Ionel Ganea, care a declarat ca "in intreg lotul nu exista 2-3 jucatori, dintre cei ce evolueaza meci de meci, care sa fie multumiti de Glenn Hoddle. Face un program extrem de stresant la echipa, iar atunci cand suntem sub presiune, pune o presiune si mai mare asupra noastra. Nu stie sa-si apropie jucatorii".

FC VASLUI. Finantatorul Adrian Porumboiu (foto) crede ca FC Vaslui nu a iesit inca din lupta pentru evitarea retrogradarii, chiar daca "a jucat enervant de slab in ultimele meciuri". Oficialul vasluian considera ca daca elevii lui Mircea Rednic vor castiga urmatoarele trei meciuri, cu Farul Constanta, FC Arges si FC National, si va beneficia si de jocul rezultatelor, ar putea ramane in Divizia A. Pana atunci, echipa "se lupta intre a trai si a muri", a conchis Porumboiu.

SCOTIA. Dupa ce a invins cu 1-0 pe Hearts, Celtic Glasgow si-a asigurat titlul in Scotia cu sase etape inainte de finalul campionatului. Avansul de 20 de puncte acumulat in acest moment le este suficient jucatorilor de la Celtics pentru a cuceri cel de-al 40-lea titlu din istoria clubului. Tehnicianul Gordon Strachan se afla la primul sau titlu ca antrenor.

×
Subiecte în articol: sport