x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

06 Apr 2006   •   00:00
HANDBAL. Antrenorul secund al Stelei, Nicolae Munteanu, a declarat ca echipa nu va avea probleme de adaptare pentru meciul tur din finala Challenge Cup, desi intalnirea cu SC Da Horta se va disputa la ora locala 21:30 (0:30 in Romania). "In campionat, cel mai tarziu am jucat de la ora 19:00, dar acum, cu diferenta de fus orar de trei ore dintre Arhipelagul Azorelor si Romania, va fi mai dificil. Oricum, nu vom face antrenamente la miezul noptii, ci mai degraba vom testa forma jucatorilor si vom incerca sa-i «biciuim» chiar inaintea meciului", a declarat Munteanu.

ITALIA. Directorul tehnic al clubului AS Roma, Bruno Conti, a declarat ieri ca fundasul Cristian Chivu va ramane la echipa italiana, desi presa spaniola a anuntat ca Real Madrid a deschis negocierile pentru achizitionarea jucatorului roman. "Ne face placere ca un jucator cum este Chivu se afla in vizorul marilor cluburi, dar el nu este de vanzare. Nu am avut contacte cu Real Madrid si va asigur ca romanul este un punct de sprijin important pentru viitorul Romei", a spus Conti.

GIMNASTICA. Federatia Romana de Gimnastica a stabilit lotul feminin pentru CE de la Volos, care se va desfasura in perioada 27-30 aprilie. In concursul de senioare, tara noastra va fi reprezentata de Catalina Ponor, Floarea Leonida, Sandra Izbasa, Steliana Nistor si Dana Druncea. "In afara lui Ponor si Leonida, celelalte trei gimnaste sunt debutante la o competitie majora de senioare", a spus secretarul general al FRG, Mircea Apolzan, precizand ca lotul masculin va fi decis saptamana viitoare.

SAH. Astazi va incepe, la Bucuresti, meciul amical dintre campionul mondial de sah, bulgarul Veselin Topalov, si cel european, romanul Dieter Nisipeanu. Intalnirea va consta in patru partide, cate una pe zi, care vor avea loc la World Trade Center, de la ora 14:30. Prima mutare a meciului va fi facuta de presedintele Traian Basescu. Confruntarea va putea fi urmarita in direct si pe internet, pe site-ul www.chess-romania.ro.

INOT. Razvan Florea si Ioan Gherghel nu au reusit ieri sa se califice in Semifinalele probelor de 100 de metri spate, respectiv 100 de metri fluture, primele la care au luat startul la CM de natatie in bazin scurt, de la Shanghai. Florea a obtinut doar locul 21 in calificari, in timp ce Gherghel a obtinut a 17-a performanta, in semifinale calificandu-se doar primii 16 clasati. Razvan Florea va mai concura la CM in proba de 200 de metri spate, iar Ioan Gherghel in cele de 50 de metri spate si 200 de metri fluture.

×
Subiecte în articol: sport