x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

05 Apr 2006   •   00:00
NEGOCIERI. Presa spaniola a anuntat ca Real Madrid a deschis negocierile pentru transferul fundasului Cristian Chivu de la AS Roma, jucatorul roman putand fi prima achizitie a gruparii madrilene pentru sezonul viitor. Postul de radio Cadena Cope a informat ca oficialii cluburilor s-au intalnit duminica seara pentru a negocia transferul, in timp ce Marca a scris ca unul dintre agentii jucatorului a discutat deja cu membri ai conducerii Realului. Marca noteaza ca suma transferului lui Chivu nu va depasi 20 de milioane de euro, pret considerat acceptabil de oficialii clubului din Madrid.

POLI TIMISOARA. Managerul general Gica Hagi a decis ca jucatorii Adrian Olah si Gabriel Canu sa nu faca deplasarea pentru partida cu Gloria Bistrita, ce se va disputa astazi, de la ora 15:00. In afara celor doi vor mai lipsi Peter Simek, care va fi indisponibil pana la sfarsitul sezonului ca urmare a unei accidentari suferite in partida cu Rapid, Gueye Mansour, care a suferit o entorsa la glezna dreapta, precum si Silviu Balace si Ovidiu Petre, ambii suspendati. Jucatorii neinclusi in lotul pentru meciul de la Bistrita se vor antrena in aceasta dimineata cu echipa a doua.

ROLAND GARROS. Organizatorii Internationalelor de tenis ale Frantei de la Roland Garros au anuntat ca in acest an, pentru prima data in istoria turneelor de Grand Slam, premiile pentru proba feminina vor fi egale cu cele din proba masculin. Castigatorii turneului de la Roland Garros, care se va disputa in perioada 28 mai-11 iunie, vor fi rasplatiti cu cate 940.000 de euro. Premiile totale ale turneului se ridica la 14,3 milioane de euro.

HANDBAL. Partida Romania - Serbia-Muntenegru, din prima mansa a play-off-ului Campionatului European de handbal feminin din 2006, se va disputa la 28 mai, de la ora 11:00, in Sala Polivalenta din Bucuresti. "Ambele echipe vor avea conditii exceptionale, de la cazare in hoteluri de 4-5 stele pana la refacere. Nu vreau sa aud discutii ca nationala adversa a fost tratata altfel decat cea a Romaniei. Doar ca sper sa fie acelasi tratament si cu ocazia meciului retur, din Serbia", a declarat presedintele Federatiei Romane de Handbal, Cristian Gatu (foto).

OTELUL. Conducerea clubului din Galati a anuntat ca la meciul cu Steaua au fost vandute 10.800 de bilete, inregistrandu-se incasari record pentru clubul galatean, de aproximativ 20.000 de dolari. Marius Stan a precizat ca, de acum inainte, nu se va mai intra pe baza de invitatie la tribuna 0, biletele urmand a costa 14 RON. Pretul unui bilet la celelalte tribune este de 7 RON, iar pentru elevi si studenti de 2 RON. (Erik Hoosz)

×
Subiecte în articol: sport