x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

04 Apr 2006   •   00:00
LIGA CAMPIONILOR. Programul meciurilor retur din sferturile de finala ale Ligii Campionilor: Azi: Villarreal - Inter Milano (in tur 1-2); AC Milan - Lyon (in tur 0-0) - Pro TV; Maine: Barcelona - Benfica (in tur 0-0); Juventus - Arsenal (in tur 0-2) - Pro TV. Toate partidele incep la ora 21:45.

FARUL. Antrenorul Momcilo Vukotici a declarat ca nu se teme ca va fi demis, desi formatia sa a avut rezultate slabe in ultima perioada. Tehnicianul a confirmat ca sunt probleme la echipa si a subliniat ca ar vrea o relatie buna cu jucatorii. "Am vazut ca unii jucatori ar fi declarat ca nu accepta pregatirea mea, filozofia mea. Ei trebuie sa discute cu patronul Gheorghe Bosanceanu. Daca nu doresc anumite lucruri, sa vorbeasca inainte de meci, nu dupa", a spus Vukotici.

HOCHEI. Romania a terminat neinvinsa grupa A a Diviziei a II-a a Campionatului Mondial de hochei pe gheata. In ultimul meci, echipa antrenata de Daniel Herlea a invins formatia Serbiei-Muntenegru cu scorul de 11-1. Romania era deja promovata in prima divizie a CM dupa primele patru partide. Secretarul general al FR de Hochei pe Gheata, Eduard Pana, a declarat ca promovarea in prima divizie reprezinta startul unei noi generatii. "Pentru mai multi jucatori acesta a fost ultimul Campio-nat Mondial. Cu seriozitatea de care am dat dovada pana acum si cu un sprijin financiar sustinut se poate naste o noua echipa nationala, tanara si de viitor."

NATATIE. Inotatorii Razvan Florea si Ioan Stefan Gherghel vor reprezenta Romania la Campionatul Mondial in bazin scurt (25 metri), de la Shanghai, care va avea loc in cursul acestei saptamani. Razvan Florea va lua startul in probele de 100 de metri spate si de 200 de metri spate, iar Stefan Gherghel va concura la 100 de metri fluture, la 50 de metri spate si la 200 de metri fluture.

ITALIA. Bogdan Lobont a fost desemnat de presa italiana cel mai bun jucator de pe teren in meciul Fiorentina - Roma (1-1) din etapa 32. "Lobont a avut iesiri bune din poarta si, datorita lui, prima re-priza s-a terminat cu avantaj pentru Fiorentina. La golul Romei a reusit o interventie salutara in fata lui Cufre", a scris Datasport. La randul sau, Chivu a avut doua reprize "total diferite". "Dupa o prima parte discreta, Chivu a oferit o repriza secunda mult mai buna. A urcat mult in ofensiva si a dat siguranta in aparare".

×
Subiecte în articol: sport