x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

03 Apr 2006   •   00:00
FORMULA 1. Pilotul spaniol Fernando Alonso (Renault) a castigat ieri Marele Premiu al Australiei, a treia etapa a Campionatului Mondial de Formula 1. Dupa o cursa agitata, marcata de zece abandonuri si patru intrari pe pista ale safety-car-ului, Alonso i-a devansat pe Kimi Raikkonen (McLaren-Mercedes) si pe Ralf Schumacher (Toyota). Au mai luat puncte Nick Heidfeld (BMW-Sauber), Giancarlo Fisichella (Renault), Jacques Villeneuve (BMW-Sauber), Rubens Barrichello (Honda) si David Coulthard (Red Bull Racing).

HOCHEI. Echipa nationala de hochei a Romaniei a promovat in prima divizie a Campionatului Mondial de hochei pe gheata, dupa ce a obtinut a patra victorie in cadrul grupei A a Diviziei a II-a: 9-0 in fata selectionatei Bulgariei. Golurile au fost inscrise de Ioan Timaru (3), Tibor Basilidesz (2), Catalin Geru, Ervin Moldovan, Mihail Georgescu si Laszlo Vargyas. Romania nu mai putea pierde prima pozitie indiferent de rezultatul meciului de aseara cu Serbia-Muntenegru.

EURO-DERBY. Imprimeria Nationala a anuntat ca biletele pentru meciul de joi dintre Steaua si Rapid vor avea un element de securizare in plus fata de cele de la partida tur. "Biletele vor contine un element care nu a mai fost folosit pana acum, cu ajutorul caruia specialistii vor depista mai usor eventualele falsuri. La acest eveniment, numarul specialistilor amplasati la intrarile pe stadion va fi de patru ori mai mare", a mentionat directorul general al CN Imprimeria Nationala SA, Dan Docan. Masura a fost luata dupa ce, la partida tur, au fost depistate trei bilete false din totalul celor 15.000 scoase la vanzare.

×
Subiecte în articol: sport