x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

02 Apr 2006   •   00:00

FIFA - S-au stabilit arbitrii pentru CM


FIFA a selectionat 23 de arbitri care vor conduce la centru cele 64 de partide din cadrul CM din Germania. Acestia sunt: Massimo Busacca (Elvetia), Frank De Bleeckere (Belgia), Massimo De Santis (Italia), Valentin Ivanov (Rusia), Mejuto Gonzalez (Spania), Markus Merk (Germania), Lubos Michel (Slovacia), Graham Poll (Anglia), Eric Poulat (Franta), Kyros Vassaras (Grecia), Toru Kamikawa (Japonia), Shamsul Maidin (Singapore), Abd El Fatah (Egipt), Coffi Codjia (Benin), Benito Archundia (Mexic), Carlos Batres (Guatemala), Peter Prendergast (Jamaica), Carlos Amarilla (Paraguay), Horacio Elizondo (Argentina), Jorge Larrionda (Uruguay), Oscar Ruiz (Columbia), Carlos Simon (Brazilia) si Mark Shield (Australia).

Formula 1 - Button, pole-position azi la Melbourne


Pilotul britanic al echipei Honda, Jenson Button, va pleca primul de pe grila de start a Marelui Premiu de Formula 1 al Australiei, in aceasta dimineata, de la ora 7:00, pe circuitul Albert Park din Melbourne. Button va fi urmat de Fisichella si de Alonso, iar Michael Schumacher va pleca de pe 10.

"U" Craiova - Probleme cu nocturna


Meciul "U" Craiova - Astra, din etapa a 18-a a Diviziei B, a fost intrerupt circa o ora din cauza unei defectiuni la instalatia de nocturna a stadionului "Ion Oblemenco". Meciul a fost intrerupt in minutul 44, la scorul de 5-0, dupa ce nocturna s-a stins. Oaspetii au depus contestatie, sustinand ca a fost depasit termenul de o ora.

×
Subiecte în articol: sport