x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

01 Apr 2006   •   00:00
SAH. Campionul mondial, bulgarul Veselin Topalov, il va intalni intr-un meci oficial pe campionul european, romanul Dieter Nisipeanu, la Bucuresti. Evenimentul, care este sponsorizat de Murfatlar, va avea loc la World Trade Plaza in intervalul 6-9 aprilie. In program vor fi patru partide, una in fiecare zi, cu incepere de la ora 14:30. La 6 aprilie, prima mutare va fi facuta de Traian Basescu.

SUSPENDARE. Mijlocasul echipei Siena, Jonathan Bachini, a fost suspendat pe viata din activitatea competitionala, dupa ce a fost depistat pozitiv cu cocaina pentru a doua oara in cariera. Bachini in varsta de 30 de ani, fost jucator la Udinese, Parma si Juventus, a mai fost suspendat pentru noua luni de Liga Italiana de Fotbal in noiembrie 2004, din acelasi motiv. Pe atunci, Bachini evolua la Brescia.

EL CLASICO. Barcelona si Real Madrid joaca in aceasta seara pe Nou Camp, in etapa a 31-a din Primera Division, acesta fiind meciul cu numarul 200 dintre cele doua formatii. Prima partida s-a disputat in 1902, intr-un turneu denumit Cupa Coroanei. Pentru confruntarea de azi, antrenorul Frank Rijkaard nu poate conta pe serviciile lui Lionel Messi, Rafael Marquez, Edmilson si Xavi, toti accidentati. La Real Madrid, Guti este incert. "El Clasico" va fi transmis in direct de TV Sport, incepand de la ora 23:00.

PANDURII. Antrenorul echipei Pandurii Targu-Jiu, Viorel Hizo, a declarat ca partida de azi cu FCM Bacau poate fi decisiva in lupta pentru evitarea retrogradarii. "Este un meci de sase puncte, care va decide una dintre echipele care vor retrograda. Formatia care va castiga are 60% sanse sa se salveze, iar echipa care va pierde va lua probabil drumul diviziei B", a spus Hizo. Tehnicianul spera ca Pandurii sa reuseasca sa obtina prima victorie in acest retur.

×
Subiecte în articol: sport