x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

30 Mar 2006   •   00:00
ITALIA. Desi Bogdan Lobont a fost considerat principalul vinovat al infrangerii suferite in fata lui AC Milan, suporterii Fiorentinei si-au exprimat increderea in portarul roman in cadrul unui sondaj realizat de violanews.com. Site-ul a organizat un sondaj cu intrebarea "Ce trebuie facut cu Lobont?", 81,95% dintre participantii la vot considerand ca romanul ar trebui sa fie folosit in continuare ca titular.

SPANIA. Cotidianul AS noteaza ca fundasul echipei AS Roma, Cristian Chivu, este dorit de Real Madrid din sezonul viitor. "Real vrea un fundas central bun, ca urmare a putinelor posibilitati ale lui Woodgate de a avea o evolutie constanta. Alesul este Chivu, romanul de 26 de ani. Si Barcelona il vrea. El a fost pe punctul de a veni la Real Madrid in 2003, dar a fost adus Samuel", a scris AS in editia de ieri. Presa internationala a anuntat in ultimele saptamani ca internationalul roman este dorit de AC Milan, Inter Milano sau FC Barcelona.

FIFA. Comitetul Executiv al FIFA a decis sa dicteze sanctiuni mai dure pentru gesturile si limbajele discriminatorii din timpul partidelor, forul condus de Joseph Blatter hotarand ca modificarile din Codul disciplinar sa intre in vigoare imediat. Astfel, pentru orice afirmatii discriminatorii sau injurioase se prevede o suspendare pe cinci meciuri la orice nivel, dar si suspendarea stadionului si o amenda minima de 20.000 de franci elve-tieni. De asemenea, daca un jucator, oficial sau spectator, se comporta intr-o maniera discriminatorie sau injurioasa, gruparii respective i se vor deduce trei puncte pentru prima abatere, sase la a doua, iar dupa o abatere ulterioara, echipa va fi retrogradata.

INVESTITIE. Liderul producatorilor de biciclete din Romania, SC Eurosport DHS, a inaugurat ieri noua fabrica de la Deva, o investitie de aproape 6 milioane de euro cu o productie anuala de un milion de biciclete. La eveniment au participat autoritatile locale: prefectul de Hunedoara, dl Cristian Marius Vladu, primarul orasului Deva, dl Mircia Muntean, dar si consulul Chinei la Bucuresti, excelenta sa dl He Xin Yuan. Eurosport DHS isi propune sa devina lider european pana in 2007. 45 de modele de biciclete supermoderne, fiabile si cu preturi pentru toate buzunarele sunt disponibile in marile lanturi de magazine nationale si de la cei peste 200 de distribuitori DHS din toata tara. DHS ofera si role, aparate de fitness, carucioare pentru copiii mici.

×
Subiecte în articol: sport