x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

29 Mar 2006   •   00:00
CUPA PRESEI. Jurnalul National a facut din nou spectacol in Cupa Presei Smart la fotbal pe teren redus, invingand, la capatul unui meci de vis, cu 13-4, echipa celor de la Sport Total. Golurile formatiei noastre, antrenata de Florin Gongu, au fost marcate de Ovidiu Bindea (5), Mihai Igirosanu (3), Adrian Cristea (2), Sebastian Neamtu (2) si Razvan Tuca. In "dream-team" au mai evoluat Vicentiu Neagoe, Sorin Dobrita si Ionut Paduraru. Dupa 8 meciuri, Jurnalul National este lider in Seria A a competitiei, cu 21 de puncte, avand un golaveraj impresionant: 68-25.

SPANIA. Presedintele clubului Real Madrid, Fernando Martin, a nominalizat tehnicienii care ar putea prelua conducerea tehnica a echipei din sezonul viitor. "Avem sapte antrenori pe lista noastra: Jose Mourinho, Fabio Capello, Rafa Benitez, Arsene Wenger, Sven-Goran Eriksson, Carlo Ancelotti si Marcello Lippi. Unul dintre acestia va fi viitorul antrenor al Realului", a spus Martin.

PANDURII. Antrenorul Viorel Hizo va ramane in continuare la conducerea formatiei din Targu-Jiu, dupa ce sambata trecuta anuntase ca ia in calcul si varianta demisiei. Hizo a avut o intrevedere cu presedintele Marin Condescu si cu jucatorii, in urma careia s-a decis mentinerea in functie a tehnicianului. "Nici vorba de demisie sau demitere. Daca in acest moment ar veni altcineva, ar dura o luna pana i-ar cunoaste pe jucatori. Mai avem doua luni de lupte grele si nu dezarmam", a spus Condescu.

ITALIA. Walter Zenga ar putea deveni din sezonul viitor antrenorul formatiei Livorno, in prezent pe locul 8 in Seria A, a anuntat site-ul sports.it. "Carlo Mazzone va fi antrenorul nostru pana la finalul sezonului. Tot ce pot spune despre viitorul tehnician este ca antreneaza in afara Italiei", a spus presedintelui clubului italian, Aldo Spinelli. Sursa citata i-a nominalizat pe Zenga, acum la Steaua Rosie Belgrad, si pe Francesco Guidolin, antrenorul lui AS Monaco.

RUGBY. Federatia Romana de Rugby a anuntat ieri ca partida amicala dintre Romania si Franta, castigatoarea Turneului celor sase natiuni, se va juca pe stadionul Cotroceni. FRR a ajuns la un acord cu FC National, urmand sa mai fie puse la punct doar detaliile organizatorice ale partidei care va avea loc la 17 iunie.

×
Subiecte în articol: sport