x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

27 Mar 2006   •   00:00
ACCIDENT. Fostul international argentinian Jorge Valdano a fost ranit sambata intr-un accident de elicopter. Fost director sportiv al clubului Real Madrid, Valdano a suferit multiple fracturi in zona toracelui si are plamanul drept perforat, insa medicii spun ca viata sa nu este in pericol. In schimb, un alt pasager al elicopterului prabusit a decedat. Accidentul s-a produs intr-un cartier din Ciudad de Mexico.

PATINAJ. Sportiva americana Kimmie Meissner a castigat medalia de aur in proba feminina din cadrul CM de patinaj artistic de la Calgary. Ea a fost urmata de japoneza Fumie Suguri si de compatrioata sa Sasha Cohen. Meissner, in varsta de 16 ani, s-a aflat la prima participare la Mondiale.

DANS SPORTIV. Italienii Federico Di Toro/ Genny Favero au castigat DanceMasters 2006 la categoria seniori, dansuri Standard. Cea mai buna pereche romaneasca inscrisa in concurs, Ramon Zedan/ Mariam Zedan, a fost semifinalista. Cuplurile Marius Balan/ Gratiela Terlai si Cristian Tomsa/ Andreea Diana Suciu au terminat pe locurile doi, respectiv trei, la juniori II, sectiunea Latino-Americane. La categoria tineret, dansuri Standard, pe locul al treilea s-a situat perechea romana Rares Cojoc/ Katarzyna Kapral.

HANDBAL. Rulmentul Brasov a suferit ieri prima infrangere in Liga Nationala feminina de handbal, 29-33, pe terenul lui Silcotub Zalau, in etapa a 21-a. Meciul nu a fost lipsit de incidente, antrenorii Gheorghe Tadici si Mariana Tarca avand schimburi de replici dure in prima repriza. La finalul meciului, jucatoarele de la Silcotub i-au dedicat victoria lui Gheorghe Tadici, care implineste azi 54 de ani.

×
Subiecte în articol: sport