x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

26 Mar 2006   •   00:00

Divizia B - Batai intre olteni

Suporterii Universitatii Craiova i-au atacat pe fanii echipei Progresul Caracal la meciul de ieri din seria a doua a Diviziei B. Galeria craioveana a reactionat dupa ce la statia de amplificare a stadionului din Caracal a fost difuzata melodia lui Scooter folosita de Steaua pentru a sarbatori golurile, intre grupurile de suporteri aruncandu-se cu scanduri desprinse din banci. Jandarmii nu au facut fata evenimentelor si a fost nevoie de interventia mascatilor pentru ca fanii craioveni sa fie izolati.

Euroderby - 5.000 de bilete vandute pentru tur

Interesul pentru meciul Rapid - Steaua din Cupa UEFA este foarte ridicat, aproximativ 5.000 de bilete fiind vandute pana ieri, la ora 14:30. Tichetele sunt disponibile numai prin intermediul Ligii Suporterilor Rapidisti. Pentru a se evita specula, s-au vandut maximum doua tichete pentru fiecare cumparator. Biletele la meciul programat pe 30 martie au urmatoarele preturi: 150 de lei la tribuna 0, 40 de lei la tribuna I, 25 de lei la tribuna a II-a si 15 lei la peluze.

Challenge Cup - Steaua, victorie la doua goluri

In prima mansa a semifinalelor Challenge Cup, Steaua Bucuresti a invins, cu scorul de 30-28, formatia croata Medvescak Zagreb. La intalnirea disputata ieri la Sala Polivalenta din Bucuresti au asistat peste 6.000 de spectatori, printre acestia numarandu-se presedintele Romaniei, Traian Basescu, care a fost insotit de consilierii prezidentiali Octavian Belu si Mariana Bitang.
×
Subiecte în articol: sport