x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

09 Dec 2005   •   00:00

Belodedici a venit sa negocieze cu FRF

Sosit ieri in Romania, fostul international Miodrag Belodedici a declarat ieri ca urmeaza sa negocieze cu liderii FRF oferta de a deveni director tehnic al loturilor nationale de tineret si juniori. "Am venit sa discut, sa vad despre ce este vorba. Am si o oferta de la Poli, dar aceasta a venit dupa acea propunere de la Federatie. Voi discuta cu Federatia, Poli este pe planul doi", a declarat Belodedici. De ieri si-a inceput activitatea si Florin Prunea in cadrul FRF, in functia de director al Departamentului Relatii Internationale.

FC BRASOV. Tehnicianul Petre Grigoras a ajuns la un acord cu conducatorii divizionarei B FC Brasov pentru a prelua postul de antrenor principal, dupa ce Gigi Multescu a fost demis pentru a doua oara in acest campionat. "Am discutat cu cei de la FC Brasov si voi prelua formatia, avand obiectiv atingerea barajului si incercarea promovarii in Divizia A. Este greu sa mai remontam avantajul pe care Ceahlaul il are in acest moment, insa avem sansa barajului si ne-o vom juca", a declarat Grigoras.

JO-2006. Papa Benedict al XVI-lea a binecuvantat ieri flacara olimpica, de la fereastra apartamentelor sale de la Vatican, in fata catorva mii de locuitori ai Romei stransi in Piata San Pietro. Papa si-a exprimat speranta ca flacara sa "aminteasca tuturor valorile pacii si fraternitatii, care reprezinta baza olimpismului". Flacara a ajuns la Roma miercuri si urmeaza sa fie purtata pana la Torino, unde va avea loc, pe 10 februarie 2006, ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarna. Printre cei care au dus flacara olimpica ieri s-a numarat si Octavian Morariu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

UMANITAR. Antrenorii Mircea Lucescu, Razvan Lucescu si Ioan Andone au fost invitati sa participe pe 16 decembrie, la Deva, la un meci demonstrativ. La partida de old-boys, care va fi gazduita de Sala Sporturilor din Deva, vor juca antrenori, fosti sportivi si politicieni, printre care Dorin Mateut sau fostul campion mondial de box Mihai Leu. Banii stransi cu ocazia acestui meci, care va opune doua echipe conduse de Mircea Lucescu, respectiv Mihai Leu, vor fi donati unor case de batrani.

DINAMO. Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) a acordat ieri echipei Dinamo premiul "Promovarea diversitatii in sport". Distinctia vine in urma gestului fotbalistilor si tehnicienilor de a se vopsi cu negru pe fata la un antrenament, in semn de solidaritate cu Mariko Daouda (foto), care fusese insultat de cativa fani, pe motive rasiale. "Am vrut sa le dam o palma celor care s-au manifestat in acest fel fata de colegul nostru. Mariko a mai patit asa ceva la alta echipa, dar la noi, la Dinamo, un astfel de comportament nu trebuia sa se intample. Cu gestul nostru i-am mai ameliorat din durerea pe care a simtit-o atunci", a spus cu aceasta ocazie capitanul Florentin Petre.
×
Subiecte în articol: sport