x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

07 Dec 2005   •   00:00

Steaua il ia pe Vasilica Cristocea

Conform unor surse din Ghencea, principalul finantator al Stelei, Gigi Becali a ajuns la un acord cu patronul Farului, Gheorghe Bosanceanu, pentru achizitionarea mijlocasului Vasilica Cristocea. Se pare ca jucatorul va imbraca tricoul Stelei inca din retur, iar transferul sau va costa in jur de 150.000 de euro. De asemenea, Cristocea s-a inteles si el cu conducerea "ros-albastrilor", astfel incat afacerea pare incheiata. Un alt fotbalist al Farului aflat pe lista de achitzii a Stelei pentru viitorul sezon este Dinu Todoran. (Mihai Igirosanu)

FUTSAL. Rezultate din etapa a 14-a a CN de fotbal in sala: FC Cip Deva - Muhlbach Sebes 6-1, Energoconstructii Craiova - ACS Odorheiu Secuiesc 2-7, MGA - Athletic Club Bucuresti 9-4, Poli Timisoara - Silvanus Resita 3-9, Eurolines - ACS 3 Bucuresti 11-4, Cosmos Pitesti - United Galati 4-2, Futsal Municipal Constanta - CF Clujana Cluj-Napoca 7-2. Clasament: 1. Cip Deva 37p, 2. ACS Odorheiu Secuiesc 30p, 3. Silvanus 30p.

ARESTARE. Fostul international englez Paul Gascoigne a fost arestat luni noapte la Liverpool, dupa ce a agresat un fotograf. Seful Politiei din Liverpool a precizat ca Gascoigne, care participase la un eveniment caritabil in vederea strangerii de fonduri pentru toxicomani si alcoolici, se afla intr-o avansata stare de ebrietate. Gascoigne (38 de ani) fusese demis in aceeasi zi din functia de manager al Clubului de amatori Kettering, din liga a cincea, pentru ca era "incapabil sa-si indeplineasca indatoririle". Aseara, el a fost eliberat pe cautiune.

SAHTIOR. Echipa lui Mircea Lucescu va sustine in perioada de pregatire partide amicale cu Manchester United si cu Bayern München. Formatia ucraineana se va reuni la 7 ianuarie 2006 si va merge intr-un stagiu de pregatire de cateva zile in Emiratele Arabe Unite, unde va juca meciurile amicale. Sahtior va mai efectua turnee in Spania si in Israel.

GIMNASTICA. Marius Urzica si-a lansat ieri programul electoral pentru presedintia FRG. "Este un moment propice pentru o schimbare la nivelul conducerii federatiei", a spus Urzica, sustinut de fostul sau coleg, Marian Dragulescu. Urzica, propus atat pentru functia de presedinte, cat si pentru cea de vicepresedinte, a trebuit sa se decida asupra candidaturii pe un singur post, conform hotararii Comitetului Executiv. Alegerile de la FRG vor avea loc vineri, de la ora 10:00, la sediul ANS, candidati fiind Marius Urzica si Adrian Stoica.

CM 2006. FIFA a anuntat ieri urnele valorice pentru tragerea la sorti a grupelor Cupei Mondiale 2006, care are loc vineri. Echipele au fost impartite in cinci categorii: urna 1 - Germania, Brazilia, Italia, Franta, Argentina, Spania, Mexic, Anglia; urna 2 - Australia, Angola, Ghana, Coasta de Azur, Togo, Tunisia, Ecuador, Paraguay; urna 3 - Croatia, Cehia, Olanda, Polonia, Portugalia, Suedia, Elvetia, Ucraina; urna 4 - Iran, Japonia, Arabia Saudita, Coreea de Sud, Costa Rica, Trinidad-Tobago, SUA; urna speciala - Serbia.
×
Subiecte în articol: sport