x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

06 Dec 2005   •   00:00

Maftei crede ca e corect clasamentuli

In Giulesti, pozitia de lider a rivalilor de la Dinamo a fost intampinata cu resemnare. "Daca Dinamo e acum pe primul loc, inseamna ca merita. Pana la urma nu conteaza cum joci, ci sa fii pe primul loc, asta e cel mai important", a spus capitanul rapidist, Vasile Maftei. Totusi fundasul ramane optimist, desi admite ca principalul obiectiv al echipei a devenit castigarea Cupei Romaniei: "Noi asteptam tot timpul sa greseasca Dinamo si Steaua, dar noi apoi o comitem. E clar ca obiectivul care ne este mai aproape ramane Cupa".

ITALIA. Cristian Chivu a fost considerat de agentia Datasport unul dintre cei mai slabi jucatori ai Romei in meciul cu Lecce, scor 2-2, din etapa a 14-a. "Chivu a facut un meci discret si din pacate a fost naiv la faultul in careu asupra lui Mirko Vucinici, care a dus la penaltiul egalizator pentru Lecce", scrie Datasport. Conform agentiei Sports, AC Milan va incerca sa-l transfere pe fundasul roman in minimercato: "Chivu ar vrea sa paraseasca Roma, mai ales ca si suporterii l-au apostrofat ca este mai mult accidentat. Cu toate ca antrenorul Luciano Spalletti il considera indispensabil pentru proiectul de viitor al Romei, conducatorii clubului se gandesc tot mai mult la cedarea romanului".

GIMNASTICA. Actualul presedinte al FRG, Nicolae Vieru, a anuntat ieri la sedinta Comitetului Executiv ca renunta sa mai candideze pentru inca un mandat si va ocupa functia de presedinte onorific al FRG. "Eram convins ca toata lumea doreste o schimbare, un spirit nou", a spus Vieru, adaugand ca actualul secretar general Adrian Stoica este cel care merita sa-i urmeze la conducerea federatiei. Fostul gimnast Marius Urzica trebuie sa se hotarasca daca in alegerile de la 9 decembrie va candida pentru postul de presedinte sau cel de vicepresedinte.

LIGA CAMPIONILOR. In aceasta seara va avea loc ultima etapa a meciurilor din grupele E, F, G si H. Iata programul complet: Milan - Schalke, Eindhoven - Fenerbahce (grupa E); Lyon - Rosenborg, Olympiakos - Real Madrid (F); Chelsea - Liverpool, Betis - Anderlecht (G); Artmedia - FC Porto si Glasgow Rangers - Inter Milano (H). Din grupele care se vor incheia astazi, Liverpool, Chelsea, Lyon, Real Madrid si Inter Milano sunt echipele deja calificate pentru faza urmatoare a competitiei.

SPANIA. Dupa demiterea antrenorului Vanderlei Luxemburgo, fanii lui Real Madrid doresc revenirea lui Vicente del Bosque la conducerea tehnica a echipei. Del Bosque, care a mai antrenat pe Real intre 1999 si 2003, ocupa primul loc in preferintele celor 82.760 de participanti la un sondaj de opinie, realizat de cotidianul Marca, cu 20,88% din totalul voturilor. El este urmat de Javier Irureta (18,44%) si Fabio Capello (17,69%). Cotidianul AS noteaza ca pentru postul de antrenor al echipei Real Madrid exista trei candidati: Arsene Wenger, Fabio Capello si Jose Mourinho.
×
Subiecte în articol: sport