x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

03 Dec 2005   •   00:00

Urzica se retrage oficial la 5 decembrie


Marius Urzica a declarat ca va informa oficial conducerea FRG despre retragerea sa din activitatea competitionala la 5 decembrie, inaintea inceperii sedintei Comitetului Executiv. "Voi face o informare scrisa. Consider ca e mai bine asa, pentru a nu plana nici un fel de indoieli in privinta candidaturii mele la functia de presedinte al FRG", a spus Urzica, adaugand ca va participa la acea sedinta in calitate de reprezentant al sportivilor: "Imi voi pastra acest prerogativ pana la 9 decembrie, cand au loc alegerile la FRG. Apoi, vom vedea".

ITALIA. Presa italiana a scris ca Adrian Mutu a marcat un gol norocos in partida pe care Juventus a terminat-o la egalitate, scor 2-2, in fata Fiorentinei, in mansa tur a optimilor de finala ale Cupei Italiei. "Romanul a ratat centrarea, dar mingea a luat o traiectorie curioasa si l-a surprins pe Sebastian Frey. Gestul lui Mutu catre banca tehnica, in care arata ca a avut noroc, este elocvent", a notat site-ul libero.it. Antrenorul torinezilor, Fabio Capello, a declarat ca rezultatul a fost echitabil. "Norocosi? Se poate spune si asa la golul lui Mutu, dar in ansamblu am facut o partida buna. Sper ca, duminica, in meciul de campionat cu Fiorentina sa dovedim mai multa determinare", a spus Capello.

BOX. Pugilistul roman Lucian Bute (foto), aflat sub contract cu clubul canadian Interbox, era convins ca va castiga centura WBC International la categoria supermijlocie, in disputa de azi-noapte de la Montreal, contra americanului Darrin Humphrey. "Americanul loveste foarte bine cu dreapta. Isi misca bine capul pentru a evita loviturile, dar nu se deplaseaza prea repede in ring. Stiu ca eu sunt mai rapid si voi profita de acest lucru. Il voi tine sub presiune si ii voi specula greselile", a declarat Bute, dupa cantarul oficial.

FC NATIONAL. Antrenorul Cristiano Bergodi a declarat ca obiectivul echipei pentru acest final de tur este castigarea meciului din campionat cu Poli Iasi si calificarea in semifinalele Cupei Romaniei prin eliminarea formatiei Otelul Galati. "Ne asteapta un meci greu la Iasi, mai ales ca lumea are pretentii mari de la noi dupa victoria frumoasa cu Dinamo", a spus Bergodi.

ARGENTINA. Fostul fotbalist Diego Armando Maradona (foto) a refuzat oferta de a face parte din staff-ul tehnic al reprezentativei Argentinei, sustinand ca nu poate fi niciodata subordonatul cuiva. "Selectionerul Jose Pekerman este un antrenor bun si colaborarea cu el ar face fericit pe oricine. Dar eu sunt regele fotbalului in Argentina, si regele nu poate accepta niciodata sa fie condus de altcineva", a spus Maradona, adaugand ca isi doreste sa antreneze selectionata Argentinei, dar in calitate de director tehnic.

×
Subiecte în articol: sport