x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

02 Dec 2005   •   00:00

Ahmetov il vrea in continuare pe Lucescu


Patronul lui Sahtior Donetk, Rinat Ahmetov, a anuntat ca ii va propune antrenorului Mircea Lucescu o prelungire a contractului, informeaza site-ul oficial al clubului ucrainean. "Mircea Lucescu va lucra la Sahtior pana ce ii va expira contractul. Mai mult, ii voi oferi o prelungire a contractului, pentru ca planurile mele marete cu Sahtior sunt strans legate de acest tehnician", a declarat Ahmetov, respingand ideea unei intelegeri la meciul cu Rapid: "Cu siguranta nu s-a contat pe un meci nul, dar echipa nu a jucat la adevarata sa valoare".

DIVIZIA A. Etapa a 15-a, ultima a turului, va debuta astazi la Targu-Jiu, cu intalnirea dintre Pandurii si Otelul. Prima confruntare in Divizia A a celor doua echipe va fi condusa de Augustus Constantin, care va fi ajutat de Aurel Onita si de Eduard Ungureanu. Partida va incepe la ora 13:00 si va fi transmisa in direct de Telesport.

ITALIA. Adrian Mutu a marcat pentru Juventus in partida disputata, in deplasare, cu Fiorentina, scor 2-2, in minutul 62. Meciul a contat pentru prima mansa a optimilor Cupei Italiei, iar returul va avea loc la 11 ianuarie 2006. Mutu a fost titular si a inscris ultimul gol al unei partide tensionate, care a fost intrerupta 25 de minute din cauza violentelor izbucnite intre suporterii formatiei torineze si fortele de ordine.

VOLEI. Echipa de volei feminin Stiinta Bacau a invins, in deplasare, cu scorul de 3-1 (25-21, 21-25, 25-21, 25-18), formatia belgiana Euphony Tongeren, si ocupa locul secund in grupa A a Top Teams Cup. In grupa B a competitiei, echipa Metal Galati ocupa ultimul loc dupa ce a fost invinsa, in deplasare, cu 3-0 (25-22, 25-23, 25-22), de Postar 064 Belgrad.

TENIS. Razvan Sabau s-a calificat in turul doi al turneului challenger de la Orlando (SUA), dotat cu premii in valoare totala de 50.000 de dolari. Sabau, cap de serie numarul 3, l-a invins cu scorul de 2-6, 7-6 (6), 6-1, pe americanul Eric Nunez, jucator venit din calificari, si va juca, in faza urmatoare a competitiei, cu americanul Zack Fleishman. In schimb, Florin Mergea a fost invins, in primul tur, scor 5-7, 6-2, 6-2, de britanicul Alex Bogdanovic.

GIMNASTICA. Nadia Comaneci a declarat, intr-un interviu acordat cotidianul The Times, ca noul cod de punctaj din gimnastica, acela care va fi folosit la JO din 2008, este prea complicat. "Va fi Olimpiada matematicii. Calcularea notelor va necesita mai mult timp si va fi derutant pentru spectatori. In gimnastica, incerci sa obtii nota perfecta, care reprezinta ce poti face tu cel mai bine si inainte era 10. Acum totul este deschis si nu exista o tinta finala. Zecele perfect a pus gimnastica pe harta si acum l-am aruncat. Mi-e teama ca il va lua alt sport", a spus Comaneci. Dupa noul cod de punctaj, sportivii vor primi o nota pentru dificultatea exercitiului si o alta pentru efectuarea acestuia, prin adunarea acestora urmand sa rezulte nota finala.

FARUL. Directorul executiv al gruparii constantene, Florentin Chiforeanu, a declarat ieri ca este posibil ca Lucian Marinof sa ramana antrenor si in retur. "Noi suntem satisfacuti de munca lui. A obtinut doua victorii si ii acordam credit total pentru atingerea obiectivelor pe termen scurt pe care ni le-am propus, accederea in semifinalele Cupei si trei puncte in meciul cu CFR Cluj", a spus Chiforeanu.
×
Subiecte în articol: sport