x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

29 Noi 2005   •   00:00

Dan Petrescu pare tentat de Otelul Galati


Antrenorul Sportului Studentesc, Dan Petrescu, a recunoscut ca a primit o oferta de a prelua pe Otelul Galati, pe care este tentat sa o accepte. "Cei de la Mittal imi ofera un salariu de 200.000 de dolari pe an. Este o oferta foarte buna, careia intentionez sa ii dau curs. Sper sa ma inteleaga cei de la Sportul. Pentru un antrenor conteaza si satisfactiile financiare, vedeti si exemplul lui Oleg Protasov", a declarat "Bursucul". Dan Petrescu a mai avut o oferta de la Nottingham Forest, echipa care evolueaza in liga a treia engleza.

POLI IASI. Antrenorul Ionut Popa a declarat ieri ca a ramas fara acte si fara o suma mare de bani dupa ce a mancat la un restaurant din oras. "Cand am ajuns acasa, mi-am dat seama ca am ramas fara portofel. Aveam acolo toate actele, buletinul, permisul de conducere si licenta de antrenor PRO, plus o suma importanta de bani. Nu stiu daca portofelul mi-a fost furat sau l-am pierdut. Conteaza mai putin banii. Cine a gasit portofelul sa considere banii cadou de Sarbatori de la mine, dar sa-mi restituie actele", a spus tehnicianul.

GIMNASTICA. Medaliatii la Campionatele Mondiale de la Melbourne vor fi recompensati de ANS cu premii in valoare totala de peste 41.000 RON. Cea mai mare suma, 15.000 RON, o va primi Marian Dragulescu, medaliat cu aur in proba de sarituri, in timp ce Ioan Suciu, argint la cal cu manere, va fi recompensat cu 10.000 RON. Medaliatii cu bronz, Catalina Ponor la barna si Alin Jivan la sarituri, vor primi cate 8.000 RON. Delegatia Romaniei participanta la CM va sosi in tara astazi, la ora 18:30, urmand a fi primita la Salonul Prezidential al Aeroportului Otopeni.

ITALIA. Adrian Mutu a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai meciului Juventus Torino - Treviso, scor 3-1, din etapa a 13-a a campionatului italian. Mutu a primit nota 7 din partea cotidianului Il Giornale, la fel ca si Emerson, Del Piero, Ibrahimovici si antrenorul Fabio Capello. "Intepator si alunecos. A inscris in stilul lui Filippo Inzaghi si a facut mult rau adversarilor", a notat Il Giornale. Gazzetta dello Sport a laudat si ea evolutia romanului: "Mutu a facut o partida buna, a inscris golul de 1-1 si a fost foarte aproape de a reusi o dubla. I-a lipsit doar norocul".

RAPID. Partida cu PAOK Salonic din etapa a 4-a a grupei G a Cupei UEFA, care va avea loc joi, de la ora 21:45, pe Stadionul Giulesti, va fi arbitrata de o brigada din Elvetia. Centralul intalnirii va fi Markus Nobs, ajutat la cele doua margini de asistentii Antonio Luis Fernandez si Beat Hidber.

SPANIA. Laurentiu Rosu a inscris pentru Recreativo Huelva in partida castigata, pe teren propriu, 3-2 cu Lleida, in etapa a 14-a a ligii secunde spaniole. Rosu, care a fost integralist, a marcat, cu capul, in minutul 30. Recreativo Huelva ocupa locul doi in clasament, cu 28 de puncte, trei mai putine decat liderul Xerez.

×
Subiecte în articol: sport