x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

26 Noi 2005   •   00:00

Cartu nu se gandeste la cupele europene

FC Arges a invins ieri cu 3-0 (1-0) pe Poli Iasi. Dupa meci, antrenorul gazdelor, Sorin Cartu, a declarat: "E o performanta ca am urcat pe locul trei, dar este prea devreme sa ne gandim la cupele europene. Trebuie sa ai si buget pentru a juca acolo". In schimb, tehnicianul lui Poli, Ionut Popa, a pus infrangerea pe seama ghinionului. La randul sau, Viorel Ilinca a spus ca asteapta ofertele scrise pentru cumpararea clubului, inclusiv de pe plan local. Gigi Netoiu si Gigi Becali au anuntat ca vor sa achizitioneze pe FC Arges.

CM GIMNASTICA. Floarea Leonida a ocupat locul 6 in concursul individual compus al Campionatelor Mondiale din Australia, cu un total de 36,475 de puncte. Gimnasta romana a obtinut 8,975 la barna, 9,075 la sol, 9,050 la sarituri si 9,375 la paralele. Campioana mondiala la individual compus a devenit americanca Chellsie Memmel (37,824), urmata de compatrioata sa, Anastasia Liukin (37,823), si de australianca Monette Russo (37,298). In concursul feminin, tara noastra va mai fi reprezentata doar de Catalina Ponor, care va evolua maine in finala de la barna. La baieti, astazi vor intra in competitie Marian Dragulescu, in finala de la sol, si Ioan Suciu, la cal cu manere, iar maine Marian Dragulescu si Alin Jivan vor evolua in finala la sarituri.

GALA. Luni, 28 noiembrie, cu ocazia implinirii a sase ani de la disparitia lui Ioan Chirila, cel mai mare gazetar de sport din Romania, se vor decerna Premiile Ioan Chirila pentru excelenta in gazetaria sportiva. La evenimentul care va avea loc la Ateneul Roman, cu incepere de la ora 20:00, se vor decerna premii pentru urmatoarele categorii: presa scrisa - cel mai bun ziarist, cel mai bun autor de reportaje, cel mai bun analist-comentator, fotoreporterul anului; televiziune - comentatorul tv al anului; radio - comentatorul radio al anului; literatura sportiva; premiul pentru public.

JUVENTUS. Antrenorul Fabio Capello il va folosi titular pe Adrian Mutu in partida cu Treviso, care va avea loc maine, la Torino, in etapa a 13-a din Serie A. Site-ul ita liamedia.it noteaza ca, dupa partida din Liga Campionilor cu Rapid Viena, Capello doreste sa-i odihneasca pe Cannavaro, Emerson, Nedved si Trezeguet, iar in locul acestora ar urma sa evolueze Robert Kovaci, Del Piero, Giannichedda si Mutu.

STEAUA. Presa suedeza considera ca Halmstads va veni in excursie la Bucuresti, pentru jocul cu Steaua, ultimul din grupa C a Cupei UEFA, dupa ce a pierdut, scor 1-3, meciul cu Sampdoria. "Sansele lui Halmstads de calificare in primavara europeana au devenit nule dupa infrangerea in fata Sampdoriei. Ultimul joc, cel de la Bucuresti cu Steaua, nu va fi altceva decat o excursie lunga si obositoare", noteaza cotidianul Aftonbladet, in timp ce site-ul footballdi rekt.com scrie ca "meciul cu Steaua, de miercurea viitoare, este cat se poate de nesemnificativ".

RUGBY. Romania disputa azi la Dublin un meci test contra reprezentativei Irlandei. Partida va incepe la ora 14:30 si va fi transmisa in direct de TV Sport. Bilantul dintre cele doua echipe ne este net defavorabil, irlandezii castigand toate cele 8 intalniri de pana acum, avand un punctaveraj de 303 - 80.
×
Subiecte în articol: sport