x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

25 Noi 2005   •   00:00

Petre: "L-as bate pe Patrick de l-as usca"

Florentin Petre crede ca decizia unor case de pariuri de a bloca meciul Sahtior Donetk - Rapid, disputat aseara in Cupa UEFA, nu este corecta. Mijlocasul dinamovist apreciaza ca antrenorii celor doua echipe nu s-ar cobori la un meci strategic. "Nu cred ca s-ar preta la asa ceva nici nea Mircea si nici Razvan", a spus fotbalistul. Intrebat ce ar face daca in viitor ar fi antrenor si ar intalni echipa pregatita de fiul sau, Patrick, Florentin Petre a raspuns prompt: "I-as trage o mama de bataie de nu s-ar vedea".

SPITALIZARE. Starea de sanatate a fostului international irlandez George Best, spitalizat la Londra din data de 1 octombrie, a devenit critica. "Medicii au muncit toata noaptea de miercuri spre joi pentru a-l stabiliza", a anuntat ieri postul Sky News, citand surse din cadrul spitalului Cromwell. Starea lui Best s-a agravat din cauza unei infectii pulmonare, medicii estimand ca mai are doar 24 de ore de viata.

FRF. Printr-un comunicat, presedintele Mircea Sandu le-a multumit membrilor afiliati prezenti la Adunarea Generala de luni. "Pentru prima oara in istoria postrevolutionara, o Adunare Generala a FRF a consemnat un procentaj al prezentei de aproape suta la suta. Acest fapt vorbeste de la sine despre modul in care conducatorii au inteles momentul important in care se afla sportul-rege din Romania. Le multumesc inca o data tuturor celor prezenti luni la Casa Fotbalului. Fie ca m-au votat sau nu, participarea lor la dezbateri si la vot dovedeste preocuparea pentru dezvoltarea sportului pe care il slujesc", precizeaza Nasu’.

MARADONA. Fostul star argentinian Diego Maradona a inscris doua goluri intr-un meci amical intre echipele de veterani ale cluburilor Boca Juniors si Argentinos Juniors. Partida, disputata pe stadionul La Bombonera, a fost castigata cu 8-1 de Boca Juniors. Incepand de azi, de la ora 21:30, TV Sport va transmite in fiecare saptamana "Seara lui Maradona", emisiune moderata de starul argentinian, care a batut toate recordurile de audienta in istoria televiziunii din tara sa.

×
Subiecte în articol: sport