x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

24 Noi 2005   •   00:00

Patru orase pentru stadioanele "Nasului"

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a dezvaluit ieri numele celor patru orase unde ar putea fi construite stadioanele din banii misterioasei societati romano-americane. "Acestea sunt Craiova, Brasov, Iasi si Cluj. M-am intalnit cu reprezentantii firmei respective si urmeaza sa ne adresam primariilor din cele patru orase. Trebuie intocmite dosare foarte complexe pe care le vom trimite in SUA spre a fi analizate", a declarat Sandu. El si-a reafirmat increderea ca forul european va atribui Romaniei organizarea finalei Cupei UEFA din 2009.

UEFA. Forul european va contribui cu 80.000 de franci elvetieni la reconstructia scolii si a muzeului Marin Preda din comuna Silistea-Gumesti. Potrivit FRF, in urma inundatiilor care s-au produs in Romania in acest an, UEFA s-a declarat dispusa sa sprijine financiar zone afectate de calamitati.

ECHIPA NATIONALA. Romania ocupa locul 27, cu 686 de puncte, in clasamentul FIFA, urcand o pozitie fata de luna trecuta. In clasament conduce Brazilia, cu 841 de puncte, urmata de Cehia (796) si de Olanda (791).

BOX. Presedintele FRB, Rudel Obreja, a declarat la sosirea delegatiei Romaniei de la Campionatele Mondiale din China ca mai multi pugilisti din lot doresc sa treaca la profesionism. Obreja nu a dezvaluit numele acelor sportivi, cu exceptia lui Viorel Simion, care isi anuntase inainte de CM aceasta intentie.

×
Subiecte în articol: sport