x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

23 Noi 2005   •   00:00

Danciulescu negociaza maine cu Dinamo

Dupa ce si-a incheiat conturile cu echipa chineza Shandong Luneng, atacantul Ionel Danciulescu va sosi maine in Romania si a declarat site-ului "Dinamomania" ca isi doreste sa revina in echipa lui Ioan Andone. El va discuta termenii unei eventuale intelegeri cu conducerea "cainilor", desi mai are cateva oferte avantajoase din campionatul chinez. "Vin joi in tara. Vreau sa raman la Dinamo si chiar sa joc in ultimele doua etape", a declarat Danciulescu. El a mai spus ca isi doreste sa joace cu alb-rosii in primavara europeana. (Mihai Igirosanu)

CUPA ROMANIEI. FRF a anuntat localitatile in care se vor disputa partidele din sferturile de finala. Astfel, meciul Petrolul - Poli Timisoara se va juca la Targu-Jiu, Jiul - Farul va avea loc la Mogosoaia, Poli Iasi - Rapid pe stadionul din Focsani, iar Otelul - FC National la Buzau. Sferturile de finala se vor disputa pe 7 decembrie, la ora 13:00.

FUTSAL. Rezultate din etapa a 12-a a Campionatului National de fotbal in sala: Futsal Municipal Constanta - Cosmos Pitesti 6-2, Clujana Cluj-Napoca - Eurolines Bucuresti 3-3, United Galati - Poli Gomonth Timisoara 0-1, ACS 3 Bucuresti - MGA Bucuresti 1-1, Silvanus Resita - Energoconstructia Craiova 0-1, Athletic Club Bucuresti - Muhlbach Sebes 1-3, FC Cip Deva - ACS Odorheiu Secuiesc 6-3. Clasament: 1. FC Cip Deva 31p, 2. Silvanus Resita 27p, 3. Energoconstructia Craiova 25p.

BASCHET. Romania va organiza in premiera Campionatul European "under 18" masculin, divizia a doua valorica. "Am concurat cu Cipru, Portugalia, Finlanda si Suedia. Se pare ca FIBA crede in dezvoltarea noastra din ultima perioada si a avut incredere sa ne dea dreptul de organizare", a declarat presedintele FRB, Carmen Tocala. La competitia de anul viitor, programata in perioada 24 iulie - 6 august, vor participa 20 de echipe, finalistele urmand a se califica in prima divizie valorica.

FOTBAL. Antrenorul de origine romana Ted Dumitru (foto) este favorit pentru preluarea postului de selectioner al Africii de Sud, informeaza publicatia Mail&Guardian Online. Tehnicianul a declarat ca este disponibil si ca daca este dorit raspunsul sau va fi afirmativ.

HANDBAL. Antrenorul nationalei feminine de handbal, Gheorghe Tadici, considera ca atmosfera buna din lot reprezinta cel mai mare castig in perspectiva CM din Rusia, care va debuta la 5 decembrie. "E liniste in echipa, nu mai sunt bisericute, s-a eliminat concursul de aruncari la poarta in timpul unui meci, cum era pana acum. Le-am convins sa joace pentru echipa, sa lase deoparte orgoliile si sa fie unite, chiar si in afara terenului", a spus Tadici. Lotul feminin de handbal se va reuni astazi in vederea turneului din Ucraina, ultima verificare inaintea CM, la care vor mai participa nationala tarii gazda, Polonia si Spania.
×
Subiecte în articol: sport