x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

22 Noi 2005   •   00:00

Gigi Becali vrea sa cumpere FC Arges

Aflat intr-un moment critic din punct de vedere financiar, clubul FC Arges ar putea incapea pe mana patronului Stelei, Gigi Becali. "Am sunat la Primaria Pitesti, am vorbit cu primarul Pendiuc, care mi-a zis ca trebuie sa bag un milion de euro, dar eu i-am zis ca, daca ma bag, dau doua milioane de euro, nu un milion. Am vorbit cu Sorin si l-am intrebat daca ramane antrenor, in cazul in care vin eu la FC Arges. I-am zis ca ma bag numai daca sta el, pentru ca eu in el am incredere totala. Mi-a zis ca ramane", a spus Becali. (Andrei Nicolescu)

TENIS DE MASA. Mihaela Steff nu a raspuns convocarii la echipa nationala pentru cel de-al doilea meci din preliminariile Campionatului European din 2007, cel cu formatia Rusiei, care se va desfasura astazi la Constanta. Steff, care s-a retras la inceputul lunii octombrie din echipa nationala, declarase ca programul ei competitional din acest an nu include si meciurile primei reprezentative. Din lotul pentru meciul cu Rusia lipseste si Adriana Zamfir, care este bolnava. In aceste conditii, antrenorul Viorel Filimon le-a convocat pe junioarele Elizabeta Samara, Daniela Dodean, Andreea Mamaliga si Alexandra Chirametli, ultima fiind rezerva.

RAPID. Ciprian Marica, atacantul lui Sahtior Donetk, nu va evolua in partida pe care echipa antrenata de Mircea Lucescu o va disputa joi, in Cupa UEFA, cu Rapid. La partida de campionat cu Volyn Lutk, pe care Sahtior a castigat-o cu 2-0, s-au mai accidentat fundasul Tolga Seyhan, mijlocasul Matuzalem si atacantul Brandao, acestia devenind si ei indisponibili pentru meciul de joi. Partida Sahtior - Rapid va fi condusa de o brigada din Tara Galilor, cu Ceri Richards la centru, ajutat de Edward King si Maldwyn Williams.

STEAUA. De ieri a aparut pe piata numarul 13 al revistei oficiale a clubului, care este dedicat presedintelui Marius Lacatus. In acest numar puteti citi totul despre reintoarcerea "Fiarei" in Ghencea, povestile din perioada de glorie, precum si poze rare cu "septarul" de legenda. De asemenea, revista prezinta meciurile Stelei cu Lens si cu Sampdoria, dar si dialogul lui Sorin Paraschiv cu fanii de pe chat-ul site-ului oficial al clubului. Altfel, cea de-a treia partida pe care Steaua o va disputa in grupa C a Cupei UEFA, la 30 noiembrie, cu Halmstads, va fi condusa de o brigada din Macedonia, cu Emil Bozinovski la centru, ajutat de Mijalce Mihajlov si Ljubomir Krstevski.

HANDBAL. Presedintele FRH, Cristian Gatu, s-a declarat multumit de locul patru obtinut de nationala feminina la turneul de la Aarhus. "Este un rezultat bun, avand in vedere calibrul adversarelor, dar si faptul ca noua ne-au lipsit 4-5 jucatoare de baza. Obiectivul echipei a fost omogenizarea si realizarea unui joc cat mai bun, nu rezultatul. Jocul aratat ma face sa sper la o medalie la Campionatul Mondial din Rusia, unde obiectivul este clasarea in primele sase locuri", a declarat Gatu.
×
Subiecte în articol: sport