x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

21 Noi 2005   •   00:00

Sa fi fost spritul de adio al Nasului?

Azi, de la ora 11:00, va avea loc Adunarea Generala a Federatiei Romane de Fotbal. Singurul punct pe ordinea de zi este alegerea unui nou presedinte, dintre actualul sef al FRF, Mircea Sandu, si fostul international Gica Popescu. Aseara, la complexul de la Mogosoaia, Nasu’ a organizat o intalnire cu membrii afiliati, tinta discutiilor fiind desfasurarea alegerilor, totul terminandu-se cu un protocol. La sedinta isi anuntase prezenta si Gica Popescu, el detinand un loc in Adunarea Generala din partea Scolii de Fotbal ce ii poarta numele.

BOX. Pugilistul Viorel Simion a castigat medalia de bronz la Campionatul Mondial de box de la Mianyang (China). In semifinala categoriei 57 kg, romanul a fost invins, prin inferioritate, de rusul Aleksei Tisenko, campion olimpic al categoriei la Atena. Dupa meci, presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a protestat vehement impotriva deciziei arbitrilor, spunand ca Simion a fost dezavantajat in mod clar. Delegatia Romaniei, participanta la editia din acest an a CM, va sosi la Bucuresti maine seara.

RUGBY. Nationala de rugby a Romaniei a invins, cu scorul de 22-20 (8-17), reprezentativa Canadei, intr-un meci-test disputat sambata la Bucuresti. Pentru Romania au marcat Catalin Fercu (un eseu), Ionut Dimofte (o lovitura de pedeapsa si un eseu de penalizare), Dan Vlad (doua transformari) si Alexandru Manta (un eseu). Romania va disputa ultimul meci din acest an sambata viitoare la Dublin, cu Irlanda.

ANGLIA. Clubul Chelsea a ajuns la un acord cu gruparea OFK Belgrad pentru achizitionarea unui jucator sarb de doar 16 ani, Slobodan Rajkovic, urmand sa plateasca pentru acesta 3,5 milioane de lire sterline. Rajkovic era dorit si de gruparile Arsenal, AC Milan, Manchester United, Real Madrid, AS Monaco, Olympique Marseille, Inter Milano, Juventus Torino si FC Barcelona.

TENIS. Argentinianul David Nalbandian a castigat ieri Turneul Campionilor, invingandu-l in finala pe numarul unu mondial, elvetianul Roger Federer, scor 6-7, 6-7, 6-2, 6-1, 7-6. In urma victoriei din turneul de la Shanghai, Nalbandian a primit un premiu de aproximativ 1,5 milioane de dolari, in timp ce Federer a fost recompensat cu 700.000 de dolari.
×
Subiecte în articol: sport